Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Yakaköy Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir aracın çaya düşerek sele kapıldığı ihbarı ekipleri harekete geçirdi.

E-devlet görünümlü site üzerinden milyonluk ilk evim kampanyası vurgunu
E-devlet görünümlü site üzerinden milyonluk ilk evim kampanyası vurgunu
İçeriği Görüntüle

A W671381 01
112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarda dereden geçmek isteyen bir aracın sel sularına kapıldığı bildirildi. Bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye, AFAD, 112 Ambulans ve Jandarma ekipleri sevk edildi.
Olayda, 35 AZ 0305 plakalı Tofaş marka aracın dere içerisinde ters vaziyette olduğu ve araçta bulunan vatandaşların mahsur kaldığını tespit edildi. İtfaiye ekipleri, AFAD ile koordineli şekilde kurtarma çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda araçta bulunan vatandaşlardan biri sağ olarak kurtarıldı. Araçta bulunan diğer vatandaşın yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.