Değerli okuyucularım köşe yazımı yazarken çok düşünüyorum ulusalda konular o kadar çok ki, ancak Aydın yerelde ise inanılmaz haberler ve bilgi kirlilikleri var.

Aydın muhalefet milletvekilleri Aydın ilinin kalkınması için ortaya koydukları hiçbir proje yok.

Beğenirsiniz beğenmezsiniz, yerden yere vurursunuz her şey söyleyebilirsiniz ben de zaman zaman Sn. Hüseyin Aksu ile takışıyorum zaman zaman tartışıyorum.

Ancak Sayın Hüseyin Aksu doğrudur yanlıştır bunu da konuşabilirsiniz. Megalomandır, kendini beğenmiştir, bunların hepsini söyleyebilirsiniz.

Ancak,

Asla hırsızdı, mühendis olarak Aydın iline hiçbir eser kazandırmadı diyemezsiniz. Yanlışları olmuştur belki ama yaptığı bir sürü eseri de vardır.

Hala Aydın için kafa patlatıyor proje yayınlıyor.

Peki Aydın muhalefet milletvekilleri ne yapıyorlar? Aydın Büyükşehir veya kendilerine ait belediyelere hangi projeleri getirdiler?

Kocaman bir sıfır.

Bugüne kadar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Hanıma şöyle bir proje geliştirdim dediler mi acaba?

Ellerinde Kuşadası Belediyesi, Didim Belediyesi, Söke Belediyesi, Nazilli Belediyesi, İncirliova Belediyesi var.

Bu belediye başkanlarına bir proje mi getirdiler, teklifleri oldu mu acaba?

Bu sayın muhalefet milletvekillerin MİLLİ ENERJİ olan JEOTERMAL enerjiye saldırmaktan başka bildikleri yok.

Geçtiğimiz aylarda Ankara’da jeotermal enerji üreten yaklaşık 1000 kişinin bulunduğu bakanların bürokratların iştirak ettiği toplantıda, bir tane MUHALEFET VE İKTİDAR milletvekili yoktu. Ben ve Kuyucak Belediye Başkanı Sn. Metin Ertürk yüzlerine çok ağır eleştirilerde bulunduk yol gösterdik.

CHP ve İYİ Partili Aydın Milletvekilleri niye çıkıp gelip burada eleştirilerinizi söylemediniz, önerilerinizi söylemediniz?

HANGİNİZİN AYDIN’DA EVİ VAR SÖYLER MİSİNİZ?

Tabii İktidar Milletvekillerinin de proje ürettiği yok .

Halbuki yerelde Aydın Valisi ile yapacakları bir sürü proje var ama onlardan da ortaya konan bir şey yok.

AMA MUHALEFET MİLLETVEKİLLERİ

Varsa yoksa JEOTERMAL için Kızılcaköy köylülerine gidip yanınızdayız veya diğer köylülerin yanına gidip 3 senedir hamasi nutuklar atıyor.

Fakat, jeotermal üretici firmaları yetkilileri ile beyler şu projeleri beraber yapalım sizin sorunlarınız ne bu gaz salımlarında gelin beraber eylem planı geliştirelim diyen yok.

Aydın ili jeotermalden nasıl yararlanır? AFYON, SANDIKLI, KÜTAHYA, Pamukkale Kaplıca turizminden trilyonlar kazanıyor. Aydın ilini nasıl ısıtırız seraları nasıl yaparız AYDIN İLİNİN VARSA  JEOTERMAL sorunlarını şöyle çözelim ile ilgili hiçbir projeleri yok.

BU POLİTİKACILARA SESLENIYORUM

Yarın iktidara gelince sizler JEOTERMALLERİ kapatacak mısınız? Bu santralların elektrik üretimlerini durduracak mısınız? Ne öneriniz var söyler misiniz?

Milyar dolarlık milli temiz enerjiye yatırım yapan bu firmalarla nasıl anlaşacaksınız? Öneriniz nedir beyler?

Devlet şu an veya siyasi iktidar bu jeotermal sahalarını jeotermal şirketlerine satıyor bu satışların durdurulması için Anayasa Mahkemesi’nde ve diğer kurumlarda kapatılması için ne çalışmalarınız var?

Sayın Muhalefet milletvekilleri Allah aşkına Aydın ili için proje geliştirin, elinizdeki belediyelerde uygulatın da Aydın iline faydanızı görelim.

İktidar ve muhalefet milletvekilleri birbirinizle didişmekten başka hiçbir şey yapmıyorsunuz.

HEP UCUZ POLİTİKA PEŞİNDESİNİZ. ARTIK AYDINLI BU KONUŞMALARDAN BIKTI.

Şu an, SAYIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NUN MİRASINI YİYİYORSUNUZ, BİR İCRAATINIZ PROJENİZ OLSUN DA GÖRELİM.

AYDIN’DA BAKKALLARDAKİ VERESİYE HESAPLARINI KAPATANLAR

Değerli okuyucularım Aydın iline kim beş kuruşluk yardım kim yaparsa onun yanındayım. Köşemde Aydın ilinde bu şekilde hayırseverleri yazıyorum yazmaya da devam edeceğim.

GÜRİŞ’in yıllardan beri sessiz sedasız uyguladığı yardımları öğrendim. Kamuoyuna örnek olması için yazıyorum.

Belki Aydın ilindeki diğer sanayiciler de bu çalışmaları yaparlar.

İncirliova ve Germencik Kaymakamlıkları ile yapılan görüşmelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere 500’er adet gıda paketi desteği için kollar sıvanmış.

İlk etapta 250’şer paket kaymakamlık sosyal hizmetler müdürlüklerine teslim edilmiş olup, kalan paketler ramazan ayı içinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Ayrıca kaymakamlık bünyesinde görev yapan personelin sağlığı düşünülerek ateş ölçer, eldiven ve el dezenfektanı temin edilmiş.

Muhtarlıklara ateş ölçer ve hastanelere solunum cihazı temini girişimleri var.

Zor zamanlarda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına destek olmaya çalışıyorlar.

Bakkallara giden, mahallelere dışardan gelen, işi gereği dışarı çıkmak zorunda olan vatandaşların kontrolünü sağlamak için bazı muhtarlar tarafından talep edilen ateş ölçeri Alangüllü, Ömerbeyli, Kızılcagedik, Akçeşme, Erbeyli, Turanlar ve Sınırteke muhtarlıklarına temin edildi.

Ayrıca Aydın Jeotermal Yatırımcıları, Aydın Sağlık Müdürlüğü’ne solunum cihazı  ve Üniversite hastanesine uzaktan solunum cihazı teminine katkıda bulundu.

Ramazan ayının yaklaşması sebebiyle Güriş komşularına olan desteğini sürdürebilmek için komşu mahallelerdeki bakkallara borcu olan ihtiyaç sahiplerinin borçlarını kapattı.

Ömerbeyli, Erbeyli, Akçeşme, Sınırteke ve Turanlar mahallelerinde bulunan

Toplam 14 adet bakkalda 132 ihtiyaç sahibinin  borcu kapatıldı.

Ramazan ayında komşu köylerimizde ve Germencik ve İncirliova merkezde kurulan iftar çadırları yerine bu sene yine ramazan geleneği olan gıda paketi yardımlarını artırarak devam ettirmekte.

Bu sene salgın nedeniyle Ömerbeyli, Alangüllü, Kızılcagedik, Turanlar, Akçeşme, Erbeyli ve Sınırteke’de yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmakta.

GÜRİŞ HOLDİNG yetkililerine teşekkür ediyorum.

Bu bilgileri benimle paylaşan Genel Müdür Sn. Ali Karaduman ve Genel Koordinatör Necati Bayrakoğlu’na da teşekkür ederim.