AYDINPOST ÖZEL - Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Zeyid Aslan Aydın İl Teşkilatını ziyaret etti. İl yönetim kurulu üyeleri, İl yürütme kurulu üyeleri, Merkez İlçe yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İl Genel Meclis üyelerinin katıldığı toplantıda, 2011"de yapılacak seçimler için bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ak Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay konuyla ilgili olarak Aydınpost Haber Merkezi"ne yaptığı açıklamada: Teşkilat Başkan yardımcı ve Tokat Milletvekili Zeyid Aslan Konya"dan başlayarak illeri gezdiğini, bu anlamda kendisine daha önceden haber verilerek Aydın teşkilatını da ziyarette bulunduğunu açıkladı. Atay, “Parti Teşkilatları ile ilgili genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda seçimler konusunda bilgi paylaşımı yapıldı” dedi.

Aydınpost Haber Merkezi"nin edindiği bilgiye göre; Merkez İlçe, İl kongresi ile yerel seçimler de masaya yatırıldı. Bazı partililerin şikayet dosyalarının da tartışıldığı toplantıda, Zeyid Aslan"ın teşkilatların 2011 seçimleri için toparlanması ilgili işaretler verdiği öğrenildi. Basına kapalı olarak yapılan toplantının bundan sonraki günlerde bir takım sürpriz gelişmeleri beraberinde getireceği konuşuluyor.