CHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Bankoğlu, CHP Didim Belediye Meclis Üyesi Şehriban Karakış ve beraberindeki kadın kolları üyeleri, görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Mümin Kamacı"yı makamında ziyaret edip, destek mesajı verdiler.
Geniş katılımlı olarak yapılan ziyarette konuşan CHP Didim Kadın Kolları Başkanı Zehra Bankoğlu “Başkanımız Kamacı"ya destek olmak için buradayız. Olayı kınıyoruz” dedi.
CHP"li bayanlar da, Mümin Kamacı"nın haksız şekilde görevden uzaklaştırıldığını iddia ederek, “O"nun dürüstlüğüne, doğruluğuna inanıyoruz. Peşindeyiz, destekçisiyiz. Suçlu olmadığına inanıyoruz. Kendisine destek vermek için buradayız” dediler.
Mümin Kamacı ise görevden uzaklaştırılmasının ardından halkın desteğini her zaman olduğu gibi yine arkasında olduğunu söyleyerek, “CHP Kadın Kolları üyesi bayan arkadaşlarımız, bu uygulamayı tepki koymak için buradalar. Biz destek verdiler, kendilerine teşekkür ediyorum. Yargı en doğru kararı verecektir. Adalet yerini bulacaktır. Biz birlikteyiz ve her zaman olmaya da devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Kamacı CHP"li bayanlarla tek tek tokalaşarak teşekkür etti.