İzmir ziyaretinin ardından Aydın'a hareket eden EDEBİRDER Genel Başkanı Mustafa Güçlü, Aydın"da EDEBİRDER Aydın Şube Temsilcisi Erhun Ergüder, BBP İl Başkanı Mehmet Yeter, BBP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Dağlı, Alperen Ocakları İl Başkanı Hulusi Aksu ve Aydınlı eğitimciler karşıladı.
Aydınlı eğitimcilerle Alperen Ocakları il binasında toplantı yapan Mustafa Güçlü, burada yaptığı konuşmada; “Eğitimciler toplumumuzun en önemli direği biz hem eğitim camiasının sorunları için mücadele eden hem de kaliteli eğitimci yetişmesine yardımcı olmak adına kurulmuş 63 ilde teşkilatlanmış binlerce üyesi olan bir kurumuz. Aydın'a da temsilciliğimizin çalışmalarını gözden geçirmek için geldik. Burada da görüyoruz ki memnun edici bir şekilde öğretmen camiamız ve bütünüyle eğitimciler dünyası derneğimize teveccüh gösteriyor. Bu ilgiye kayıtsız kalmayacak yaz dönemini tüm Türkiye'yi gezerek geçireceğiz" dedi.
Son olarak EDEBİRDER Genel Merkezlerinin yaptığı çalışmalar hakkında kısa bilgiler veren Güçlü, öğrenci burslarının yanında, yeni eğitim döneminde Peygamber Efendimiz ve eğitim konulu bir kitabı binlerce bastırıp tüm Türkiye'ye ücretsiz dağıtacaklarını ifade etti.iha