Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Google, Android için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Teknoloji devi Google, Kaydedici uygulamasından ses dosyalarını paylaşma özelliğini kullanıma sunacağını açıkladı. Ayrıca Google, Akıllı Yazma'yı daha fazla uygulamayla kullanılabilir hale getiriyor. Pixel modelleri için de yeni duvar kağıtları sisteme ekleniyor.

Google, recorder.google.com adında yeni bir web sitesi de sunuyor. Burada, Pixel kullanıcıları kaydedilen dosyalarına tarayıcılarından erişebilecek ve bunları bir bağlantı aracılığıyla herkesle kolayca paylaşabilecek. Kullanıcılar kayıtlarını dinleyebilir, konuşma metnini okuyabilir ve hatta belirli sesli anlar için bunlar arasında arama yapabilir.

Telefonun kullanıcı için cümleleri otomatik olarak tamamlayabildiği bir makine öğrenimi özelliği olan Akıllı Yazma özelliği artık belirli Mesajlaşma uygulamalarında kullanılabiliyor.

Pixel 3 ve sonrası Pixel telefon kullanıcıları için, Saat uygulamasındaki uyku vakti özellikleri, kullanıcıların uykuya dalmalarına yardımcı olmak için yeniden tasarlanmış bildirimlerle birlikte yeni uyku vakti ekranı ile güncelleniyor.



Google, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için duvar kağıtları da dahil olmak üzere yıl boyunca farklı kültürel anları kutlama temasına sahip yeni duvar kağıtları ekliyor.



Son olarak, Kraken Sports’un Universal Smart Phone Housing kılıfı için destek ekleniyor. Dalışta kullanılan bu özel kılıf için dalgıçların Gece Görüşü, Portre Modu, Hareketli Fotoğraflar ve video dahil olmak üzere Pixel telefonlarına yeni modlar ekleniyor.



Google'ın bu yeni özellikleri ilk olarak Pixel modellerine sunması oldukça normal. İlerleyen zamanlarda bu özellikler diğer Android telefonlara da gelecektir.