Aydın"da bir süre önce kuruluşunu tamamlayarak bir çok işadamını bünyesinde barından Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi Sağlık Bakanı Recep Akdağ"ı ağırladı. TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Özcan Petekkaya ve üyelerle bir araya gelen Bakan Akdağ, işadamlarının ortak akılla projeler üretmelerini ve iş kollarında da ortaklık kurarak güçlerini artırmalarını tavsiye etti.
Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Aydın"da program dışı olarak TÜMSİAD Aydın Şubesi"ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kuruluşunu kısa süre önce tamamlayarak bir çok projeye imza atan TÜMSİAD yöneticilerini tebrik edip "hayırlı olsun" dileklerini sundu.
Aydın Valisi Avni Coş, Emniyet Müdürü Tacettin Kurt"un yanı sıra çok sayıda üyenin de katıldığı ziyaret, referandum arifesinde olunmasına karşın siyasetten uzak ve samimi bir ortamda geçti. TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Özcan Petekkaya, derneğin faaliyetleri ve ileriye dönük projeleri hakkında Bakan Akdağ"a bilgiler sundu. İşadamlarının ortak akıl ve projelerle birlikte hareket etmeleri ve güçlerini birleştirmeleri halinde daha büyük işler yapacağını inandığını kaydeden Sağlık Bakanı Recep Akdağ"ın iş yaşamında "Efeler tek oynar" deyiminin oldukça yaygın olduğu Aydın"da iş adamlarına ortaklık kültürünü anlatması oldukça manidar bulundu. Bakan Akdağ “Dünya ticaretinde ortak girişimlerin kaliteli marka değerleri oluşturduğu bir gerçektir. Bu bağlamda işadamları ve dernek üyeleri de birbirleriyle yakın iş kollarında faaliyet gösterenlere ortak girişimler yapmalarını tavsiye ederiz” diye konuştu.