Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak girdiği seçimlerden büyük bir zaferle çıkan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, seçimde kendisini destekleyenlere konuk oluyor.
Makamında halkın tebriklerini kabul eden Altungün, mesai saati bitimindeyse çeşitli sivil toplum örgütleri ve mahallelerdeki kutlamalara katılıyor. Kuşadası Belediye Başkanı Altungün, dün akşam Kuşadası Konyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği"ne konuk oldu. Dernek lokalini dolduran yüzlerce üye, Altungün ve ekibini davul ve zurnalarla karşılarken, bazı üyelerin Konya"nın yöresel halk oyunlarını kaşıkla oynaması dikkat çekti.
Daha sonra roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Tepe Mahallesi"ne giden Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, burada da tezahüratlarla karşılandı. Mahalleli bir vatandaşın vefatı nedeniyle eğlence yapılmayan organizasyonda konuşan Altungün, ”Bizlere verdiğiniz desteğe ve güvene teşekkür ediyoruz. Bu güvene layık olmaya çalışacağız. Miting meydanlarında söz verdiğimiz gibi her mahallede 3 ayda bir düzenli toplantılar yapacağız. Mahallelerimizin sorunlarını birlikte tespit edip, öncelik sırasına göre birer birer çözeceğiz. Özellikle kadınlarımız ve gençlerimizle birlikte çalışacağız. Bize oy versin ya da vermesin tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede durup, hizmetlerimizi bu mantığa göre gerçekleştireceğiz” dedi.