İTALYA

- Alessandro Florenzi ve Federico Chiesa, sakatlıkları sebebiyle aday kadrodan çıkartıldı.

- Şubat ayında bir kamp yapmışlardı, orada görüp de bugün kadroda göremediğimiz Lorenzo Insigne'nin de hafif bir sakatlığı bulunuyor.

- Teknik patron Roberto Mancini, "Bernardeschi & Immobile" ikilisini yanına Juventus'un genç yeteneği Moise Kean'i hazırlıyor. Savunmanın göbeğinde ise tecrübeli isimler, Bonucci ve Chiellini yer alacak.

FİNLANDİYA

- Macaristan, Estonya ve Yunanistan'ın yer aldığı Uluslar C Ligi 2. Grup'ta lider oldular ve Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda başarılı olamazlarsa, ekstra bir şansı ceplerine koydular.

- Kadronun en dikkat çeken ismi şüphesiz Teemu Pukki! İngiltere Championship'te Norwich forması giyen Pukki, sezonun geride kalan kısmında 37 resmi maçta süre alıp 34 gole katkı yaptı. (25 gol - 9 asist)

MİSLİ.COM ÜYELERİ "İTALYA ŞAŞIRTMAZ" DİYOR!,

Kuponlarında "İtalya-Finlandiya" maçı olan Misli.com üyeleri, %42 gibi yüksek bir oranlar "İtalya kazanır" tercihine güvenmişler. 1,15'lik oranın "banko" dityebileceğimiz kuponlarda bolca yer aldığını görüyoruz.

2.5 ALT'ın iddaa oranı 1,50 ile favori açılmış ama, üyelerin en güvendiği ikinci tercih - 1,85'lik iddaa oranıyla 2.5 ÜST olmuş!

MİSLİ.COM YAZARI OZAN GÜR "TGS 2,3" ÖNERİYOR!

İtalya'da Roberto Mancini, idmanlarda 4-3-3 taktiği üzerinde ısrarcı göründü. Özellikle hücum hattında Immobile ve Bernardeschi'yi kullanacak gibi çalışmalar yaptı. Veratti ve Barella da orta alanda Jorginho'nun destekçileri olacak gibi duruyor.

Finlandiya, Uluslar C Ligi'nden B Ligi'ne yükselme başarısı gösterdi. EURO 2020 Eleme Grubu'nda ise Bosna Hersek, Yunanistan ve İtalya ile mücadele edecekler.

İtalya zamanla daha iyi futbol oynamaya başladı. Grubun ilk maçında hata yapacaklarını zannetmiyorum. İtalya galibiyeti kupon tamamlamak adına kullanılabilir ama ben oran yükseltmek isteyenler için "TGS 2,3" tercihinin ideal bir seçim olacağını düşünüyorum.

iddaa'da en çok oynanan bahisleri kaçırmayın, incelemek için buraya tıklayın!