Hürriyet Gazetesi'nin Galatasaray ve Fenerbahçe muhabirleri Ali Naci Küçük ve Fatih Saboviç , dev derbi sonrası tüm gelişmeleri değerlendiriyor.

Derbi sonrası iki takıma dair son dakika bilgileri 'Muhabirinden' programında konuşuluyor. İşte konuşmalardan satırbaşları:

Ali Naci KÜÇÜK: İki kritik karar maçın skoruna etki eden hatalar. Elbet hakem hataları var, Ali Palabıyık'ın yanlışları var. Art niyetli olduğunu söyleyebilir miyiz. Galatasaray'da böyle bir tepki var. Yaptığı hatalarda kesinlikle hemfikirim. Tarafsız yönetmesi gereken bir maçta futbolun konuşulamadığı hakem yönetimi sergiledi. Fatih hocanın söylediği gibi gerekirse hakemi de yeneceksin. Galatasaray'ın da hakemi yenip 20 senelik geleneğe son vermesi gerekirdi. Galatasaray'ın teknik ve taktik hataları da var. Bu açıdan da özeleştirisini yaptı Fatih hoca....

Fatih SABOVİÇ: Gol Fenerbahçe 9 kişi iken geldi. Benim isimlerden, kulüplerden bağımsız olarak dile getirmek istediğim şeyler var. Can Bartu'nun şöyle bir cümlesi vardı. İnsanlar futbol , futbolcu ve kulüp sevgisi için stada gelirlerdi. Şimdi ise küfretmek için geliyorlar. Ben buna katılıyorum açıkçası. Sokakta böyle reaksiyon veren insanlar kalabalığın içine girdiği vakit meşru kılıyorlar. Bu hepimizin ayıbı. Renklerden bağımsız olarak bunu söylüyorum.

"VOLKAN EFSANE OLAMAZ"