Beşiktaş USA, kimsesiz ve yardıma muhtaç çocuklara ziyaret gerçekleştirdi.
 
Beşiktaş USA, Manhattan'da bulunan CPC Jacob Riis Child Care Center'da bulunan 1-4 yaş arası 50 çocuğa, ayakkabı, pantolon, kazak, palto gibi temel ihtiyaçlarını hediye ettiler.
 
Beşiktaş USA Başkanı Ferruh Zor, yönetim kurulu üyeleri, Barış Kayadelen, Eyyüp Leygara Ve Ömür Kara Mediceler'in katıldığı ziyaretten oldukça memnun kalan yetimhane müdürü Yvette Ho ve çalışanlar, hediyeleri tek tek çocuklara bizzat vermelerine yardımcı oldular.
 
Beşiktaş USA ‘in Başkanı Ferruh Zor'un yaptığı açıklamada; "New Yorkta bulunan ve bu yardım kampanyasına destek olan bütün duyarlı vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Bizler dernek olarak Türkiye'yi ve Beşiktaş USA Derneğini temsil etmenin gururunu yaşadık. O çocuklarla geçirdiğimiz dakikalar hiçbir maddi güçle değiştirilemeyecek kadar güzeldi.
 
"Organizasyonlarımız sürecek"
 
Yakın zamanda kimsesiz çocukları tekrar ziyarete gidip Türkiye ile ilgili mini bir konferans ve Türk şarkılarının tanıtıldığı bir gün organize edeceğiz. Organizasyonlarımız devam ediyor. İki ülke halkları arasında yeni köprüler kurmayı amaçladığımız bu tür etkinliklerimiz sürecek. Amerika Beşiktaşlılar Derneği olarak sosyal alanda sorumluluk projelerimize yenilerini ekleyerek yardım kuruluşlarına ziyaretlerimizi artırarak devam edeceğiz "dedi.