Söke İlçe Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşen törene Kaymakam Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Kartal, İlçe Mili Eğitim Müdürü Özcan Bilgi, Söke Mal Müdürü Hasan Alver ve mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarlığın gecesi-gündüzü, tatili olmayan bir iş olduğunu ve büyük sorumluluklar taşıdığının altını çizen Söke İlçe kaymakamı Mehmet Demirezer; “Karşılığında çok küçük ödeneklerle, daha çok cebinden vererek yapılan mahalle muhtarlığını tüm özverisi ile yapan muhtarlarımızı gönülden kutluyorum. Sağlık sorunları nedeniyle muhtarlık görevini bırakan Mustafa Tosuner ailemizin her zaman bir parçası olarak kalacak. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar ve sağlık dolu günler diliyorum” dedi.

İlçe Kaymakamlığı ve Söke Belediyesi’ne kendilerine her zaman destek olmalarından dolayı teşekkür eden Çeltikçi Mahallesi Muhtarı Mustafa Tosuner duygulu bir şekilde yaptığı konuşmasında; kendisine verilen hizmet anısının çocuklarına bırakacağı en güzel miras olacağını söyledi.

İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Çeltikçi Mahalle muhtarlığından sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Mustafa Tosuner’e hizmetlerinden dolayı hizmet plaketi verdi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

20120808aw000231_02.jpg