Değerli okuyucularım yaklaşık 2 haftadır Aydın ilindeyim, hayat öyle hızlı geçiyor ki…

Şimdi sırasıyla sizlere anlatayım…

EFELER BELEDİYE BAŞKANI SAYIN FATİH ATAY NEREYE KOŞUYOR?

Haftanın en önemli olaylarından biri, 300 gün sonra Sayın Fatih Atay’ın yanına Aydın Ticaret Odası Başkanını alarak Aydın Valisini ziyarete gitmesiydi.

Tabii Sayın Fatih Atay istediği kişi ile Vali Beye ziyarete gidebilir.

Ancak şunu bilmesinde yarar var, seçimlerde Aydın Ticaret Odası Başkanı, AK Partili Sayın Mustafa Savaş desteklemiş Sayın Özlem Çerçioğlu’na karşı olabildiğince muhalefet yapmıştır.

Aynı şekilde Sayın Fatih Atay seçim meydanlarında Aydın Valimiz hakkında ciddi eleştirilerde bulunmuştur.

Kamu oyunda Sayın Fatih Atay söylediği sözler yüzünden  hangi yüzle vali beye gittiği konuşulmakta ve Sayın Fatih Atay nereye koşuyor denilmektedir.

Fotoğrafa dikkatlice baktınız mı? Hakan Ülken ve Devletin Valisi GURURLU duruşunu ortaya koymuş. Sayın Fatih Atay ise koltuğa gömülmüş.

Sayın Fatih Atay’a soruyorum jeotermaller konusunda Sayın Vali’yi onaylıyor musunuz?

Aydın Ticaret Odası Başkanının Sayın Özlem Çerçioğlu’na yaptığı eleştirilerini onaylıyor musun?

EĞER ONAYLAMIYORSAN GERÇEKTEN SAYIN FATİH ATAY SİZ NEREYE KOŞUYORSUNUZ?

POLAT BORA MERSİN BANA DAVA AÇMIŞ

Değerli dostlar CHP’li çok değerli dostlarım sizinle asla bir alıp veremediğim yok. Yazacağım satırlar tamamen POLAT MERSİN VE AHMET GÖZEN arasındaki olaydır. Burada gazeteci kimliğimle yazıyorum.

Çünkü CHP Genel Başkanı, gazetecilere karşı olabildiğince HOŞGÖRÜLÜDÜR, ÖLÜYE DİRİYE MUAZZAM SAYGISI OLAN EFENDİ BİR ADAMDIR.

Polat Bora Mersin’in Merhum İsmet Sezgin abim için yazdığı anma mesajını kaleme alıp eleştiride bulunmuştum. Bu yazı üzerine kalkmış beni savcılığa şikâyet etmiş. Bunun üzerine 21.02.2020 günü EFELER KARAKOLUNA avukatımla ifade vermeye gittim.

  

Mersin, kendisi hakkında yazdığım yazının hakaret olduğunu ifade etmiş.

Ben de Polat Bora Mersin’e şunu söylüyorum şimdi;

Senin ölüye diriye hiçbir saygın yok. Müslümanlığın ve insanlığın en önemli unsuru ÖLÜNÜN ARKASINDAN KONUŞULMAZ. Toplumuzda bu şekilde konuşan insanlara ne denir bir sor bakalım.

 Üstelik Sayın Rahmetli İsmet Sezgin, senin babana ve amcana yaşadığı dönemde makam vermiştir. Onların maaşlarını artırmış bunun adına ne derler biliyor musun?

VEFASIZLIK DERLER.

Şikâyet dilekçende CHP İSMİNİ KULLANIYORSUN. CHP’liler bu ülkenin çimentosu olarak Atatürk İlke İnkılaplarına sıkı sıkıya sahiptirler. 6 ok felsefesine sıkı sıkı sahiptirler. SEN AYDIN EFELER CHP ilçe Başkanlığına PARAŞÜTLE GELDİN, eğer kora kor mücadele olsaydı CHP İLÇE BAŞKANLIĞINI RÜYANDA GÖREMEZDİN. Dön arkana bak, CHP içinde senin maddi manevi olarak ne katkın var geçmişte.

İYİ PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ SN. AYDIN SEZGİN NE YAZDI OKU.

Sevgili Ahmet Ağabey, rahmetli İsmet Amcamın vefatından sonraki ilk anma töreninde, haklı vefânın bir fazilet olduğunu, sevgili hemşehrilerimizin İsmet Amcama gösterdikleri vefânın bunun somut bir örneğini teşkil ettiğini ve erdemlerinin bir tezahürü olduğunu dile getirmiştim.

 

Siz de, hem aklı selime hem partisinin kurumsal akıl ve kimliğine hem de esas yöneticilerinin anlayışına tamamen aykırı,

Ahmak olduğu kadar mülevves nitelikteki mâlum sözlere karşı faziletli bir duruş sergilediniz, müteşekkirim.

O sözleri sarfeden şahsın,

İYİ Parti İl Başkanlığının cevabından ve benim şahsına ehemmiyet atfetmediğimi belirten konuşmamdan değil de sizin gayri kanuni hiçbir unsur taşımadığından emin olduğum makalenizden incinip, hemşerilerimizin kendisine karşı ağır menfi tepkilerinin de etkisiyle hukuk şovu yoluna gittiğini anlıyorum.

Siz, rahmetli amcama yakınlığınızın ötesinde bağımsız gazeteci kimliğinizle hemşehrilerimizin bu konudaki duygu ve düşüncelerine tercüman oldunuz.

Size teşekkürlerimi yinelerken, yazınızdan dolayı mahkemeye müracaat eden anlayışın akıl, basiret ve fazilet noksanlığının acıklı bir hal oluşturduğunu da kuvvetle vurguluyorum.

Saygı ve sevgilerimle.

Aydın Adnan Sezgin”

Sen şu an CHP ve İYİ Parti arasındaki ortaklıkta ÇIBAN BAŞISIN. O dönemde İYİ Parti İl Başkanı özür dilemeni bekledi. Niye istediler biliyor musun? Çünkü MEZARDAKİ İSMET SEZGİN ABİME SAHİP ÇIKTIKLARI İÇİN.

BURADA BİR SİTEMİM DE AYDIN DEMOKRAT PARTİ İL BAŞKANLIĞINADIR. BEYLER SİZ NEYİN DEVAMISINIZ? İSMET SEZGİN SİZİN LİDERLERİNİZDEN DEĞİL Mİ? SİZ NİYE SUSKUNSUNUZ?

  

ADÜ REKTÖRÜ SAYIN OSMAN SELÇUK ALDEMİR İLE SÖYLEŞİ

Değerli Okuyucularım Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Sayın Osman Selçuk Aldemir kardeşimle çok güzel bir söyleşi yaptık. 2 saat boyunca ADÜ ile her şeyi konuştuk.

ADÜ Hızlı bir şekilde Sayın Osman Selçuk Aldemir elinde bilim yuvası oluyor. Bu yuvadan siyasiler ellerini çekmesi gerekir. ADÜ Rektörü, siyasilerin yardımlarından söz ediyor ancak önceki üniversite yönetiminde bulunan kişilerin kendisi hakkında kamuoyuna yanlış bilgiler aktardıklarını söylüyor.

Benim düşüncem REKTÖRÜMÜZÜ rahat bırakalım işini yapsın.

En Önemli Başlığı AYDIN İLİNE 2. ÜNİVERSİTE GELİYOR.

Üniversite çeşitli dallarda hızlı bir şekilde yükselişte Özellikle GERMENCİK’TE ROBOTİK VE İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI MESLEK YÜKSEK okulu kuruluyor. ADÜ içinde 20 bin m2’de AR-GE MERKEZİ HAZIRLANIYOR.

REKTÖR BEYİN EN BÜYÜK ŞİKâYETİ,

İlçelerdeki meslek okulların talebeler için yurtları yok çocukların sosyal tesisleri yok Ahmet Abi ilçelere gittiğimde EVLATLARIMI KAHVELERDEN TOPLUYORUM. Bu olmamalı yereldeki yöneticiler BU ÇOCUKLAR İÇİN SOSYAL TESİS YAPAMAZLAR MI çok üzülüyorum evlatlarım için diyor.

Ben de Buradan yereldeki belediye başkanlarına sesleniyorum, ilçenizdeki öğrenci sayısını artırmak istiyorsanız bu çocuklar için yurtlar yapın, sosyal tesisler yapın. Bunları yapmadan ADÜ REKTÖRÜNDEN HİÇBİR ŞEY istemeye hakkınız ve yüzünüz yok beyler.

ASTİM BAŞKANI GÖKHAN MARAŞ

Değerli okuyucularım Aydın ilinde gelecek vaat eden genç girişimciler var bunların başında Aydın Sanayi Odası Başkanı OKT TRAYLER OK KARDEŞLER A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve ASTİM Organize Sanayii Bölgesi Başkanı Sayın GÖKHAN MARAŞ’dan söz ediyorum.

Sayın Gökhan Maraş www.aydinpost.com ‘da 21 Şubat 2020 günü yaklaşık 2,5 saat devam eden söyleşi yaptık. Konunun tamamı ASTİM organize sanayi. Jeotermalleri konuştuk, Volkswagen yatırımını istemiyoruz ifadesi çok yanlıştır biz Volkswagen için 1200 dönüm yer hazırladık dedi

Değerli okuyucularım Volkswagen yatırımı için ben çok köşe yazısı yazdım.

KİT KOMİSYONU BAŞKANI VE AK PARTİ Milletvekili Sn. Mustafa Savaş ve arkadaşları maalesef CHP’li Milletvekilleri ve AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NUN gelin hep beraber Cumhurbaşkanına gidelim bu yatırım buraya gelsin diye kampanyalarına sırt çevirdiler.

Ne oldu biliyor musunuz?

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SN. MUSTAFA SAVAŞ Aydın halkına doğruları söylemedi. Bu yatırım Bulgaristan’a gitti Volkswagen Türkiye’de yatırım yapmayacak dedi.

Peki ne oldu?

Volkswagen Manisa Organize Sanayii de yatırım kararı aldı.

Acaba Volkswagen Türkiye’de yatırım yapmayacak diyen Mustafa Savaş şimdi acaba neler hissediyor?

Sayın Başkan ile yaptığım konuşmada ihracatın 750 milyon doların üstüne çıkamayışı bundan çok büyük üzüntü duyuyoruz diyor. Aydın ili gelişmşlik sıralamasında  maalesef çok yüksek gözüküyor tüm teşvikler Manisa’ya gidiyor biz bu teşviklerden faydalanamıyoruz. Bunun için AYDIN İLİNDE SEFERBERLİK YAPMAK ANKARA’YI etki altına almamız gerekiyor dedi.

   

İYİ PARTİ NAZİLLİ KONGRESİ

Değerli okuyucularım Aydın’da IYI PARTİ, AK PARTİ VE MHP’nin önüne geçecek gibi gözüküyor.

Peki bu izlenime nerden edindin Ahmet Gözen Derseniz söyleyeyim.

Nazilli Belediye Başkanı Sayın Kürşat Engin Özcan’ı Nazilli deve güreşlerinde halkın İçinde izledim. Ayrıca dünkü Nazilli İYİ PARTİ İLÇE KONGRESİNDE izledim. Partisiyle koordineli çalışıyor.

İlçe Başkanı, İl Başkanı özellikle Milletvekili Sayın Adnan Sezgin etrafında inanılmaz bağlılık saygı, sevgi var. Bir önceki ilçe başkanı hiç hayıflanmadan yeni ilçe Başkanına görevi devrediyor, birbirlerine küskünlük yok.

  

 İYİ Parti Milletvekili Sn. Aydın Sezgin      Sn. Kürşat Engin Özcan

Partide esas dikkatimi çeken KADINLAR. İYİ PARTİ KADINLARI partileri için adeta yarışıyorlar.

Kongrelerde hep gördüğüm keşmekeşliktir. Bu kongrenin organizasyonu harikaydı.

 

Değerli okuyucularım bu kongrede gördüğüm tablo devam eder ise, Aydın ilinde MHP ve AK Parti baya güç kaybeder.