Şampiyonluğu kaçıran ve gözünü play-off müsabakalarına çeviren Lige harika başlayan ve liderlik koltuğunu uzun süre kaptırmayan Sarıyer, 68 puanla 5. sırada yer aldı. İstanbul ekibi, play-off serisinde 74 puanla ikincilik koltuğuna oturan Kastamonusporla eşleşti. Sarıyer, evinde oynayacağı ilk maçta avantajlı skoru kapmak istiyor. Kastamonuspor 1966'da ise sezon başından bu yana düzenli ödeme alamayan futbolcular kazan kaldırdı. Toplu bir açıklama yapan oyuncular, sezon başından kalan peşinat, maç başı ve primlerinin yatmaması halinde Sarıyer maçına çıkmayacaklarını açıklamıştı.

Normal sezonda Sarıyer'in sahasında oynanan karşılaşma golsüz bitmişti. Kastamonu ise evinde 2-0 kazandı.

Sarıyer - Kastamonuspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 16.30'da başlayacak. Mücadele TRT SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kastamonuspor maça çıkacak mı?

Playoff turunda ilk maç 9 Mayıs'ta Sarıyer'deoynanacak. Kastamonuspor'da bu maç öncesi futbolcular, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile maaşlarının ödenmemesi ve primlerin de verilmemesinden ötürü, play-off karşılaşmalarına çıkmama kararı aldıklarını belirttiler.

Çeyrek finalde ilk maçlar bugün , rövanşları 13 Mayıs Pazartesi, yarı finalde ilk karşılaşmalar 17 Mayıs Cuma, rövanşları ise 21 Mayıs Salı günü oynanacak.

İki gruptan finale çıkan takımlar, 28 Mayıs Salı günü Spor Toto 1. Lig'e yükselmek için karşı karşıya gelecek.