Kazan ilçesindeki Güvenç Göleti’nde 16 Mart’ta kolları ve bacakları kesilmiş bir erkek cesedi bulundu. 19 Mart 2011’de polise oğlu hakkında kayıp ihbarında bulunan A.K.’nın gövdeyi teşhis etmesi üzerine maktulün Cenk Bahadır Kör (36) olabileceği ihtimali güçlendi.
25 Mart’ta jandarmaya yapılan bir ihbar sonucu Keçiören’de kesik bir erkek başı bulundu. Aynı bölgede yapılan arama sonucunda kesik kollara da ulaşıldı. Babası, kesik erkek başının da Kör’e ait olduğunu teşhis etti. Ayrıca Adli Tıp Kurumu raporunda baş ile bulunan gövdenin DNA testi de örtüştü.
 
Beyaz renkli Lada
14 Mart’te evinden ayrılan Kör’ün iş ve özel hayatını inceleme altına alan jandarma, telefon görüşmeleri ve bölgedeki kamera kayıtlarını tarayarak hangi istikamete gittiğini tespit etti.
Kör’ün bir şahıs tarafından takip edildiği, o esnada kaldırıma yanaşan beyaz bir araca birlikte bindikleri tespit edildi. Aracın 1996 model Lada marka olduğu tespit edildi, ancak plakası okunamadı. Sadece üç harf içeren bir plaka olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine trafik tescil bürosu kayıtlarındaki 1996 model beyaz ve üç harf gruplu araçlar tek tek incelendi.
 
Makineyle kestiler
Araç sahiplerinin bilgileri ve telefon numaraları tespit edilerek, aracın 14 Mart’ta görüldüğü noktadaki GSM baz istasyonlarının dökümleriyle karşılaştırıldı. Olay günü aynı baz istasyonunda Y.Ö.’nün kardeşleri T.Ö. ve C.Ö. ile görüştüğü tespit edildi. 14 Haziran’da operasyon için düğmeye basıldı.
 
Neden: Alacak-verecek
Gözaltına alınan üç kardeşin, cinayeti alacak verecek meselesi yüzünden işledikleri anlaşıldı. Üç kardeşin maktulü arabalarına aldıktan sonra Yakacık’taki bir eve götürdükleri, spiral makinesi ile parçalara bölüp, her bir parçayı ayrı ayrı yerlere bıraktıkları belirlendi.
1.jpeg
 
Y.Ö., T.Ö., C.Ö., kardeşler para için Cenk Bahadır Kör’ü öldürdü.