Kuşadası"nda dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden genç otel personelinin ölümü ailesinin yanı sıra turizm camiasında da büyük üzüntüye neden oldu. Korumar Oteli"nin pastane şefliğini yapan 28 yaşındaki Kadir Öztaş bugün düzenlenen törenle toprağa verildi.
Bilindiği gibi Kuşadası Sanayi Sitesi karşısındaki Adalı Halı saha önünde yola çıkan köpek yüzünden meydana gelen trafik kazasında Kadir Öztaş ve Erdal Erikli hayatını kaybederken, Emrah Aydoğan ve Hamza Polat ise yaralanarak, Kuşadası Devlet Hastanesi"ne kaldırılmıştı.
Kuşadası"nda büyük üzüntüye nende olan trafik kazasında hayatını kaybeden 5 yıldızlı Korumar Oteli"nin pastane şefi Kadir Öztaş için bugün Kuşadası"nda cenaze töreni düzenlendi. Hem çevresinde hem de turizm camiasında çok sevilen 28 yaşındaki genç otel çalışanı kalabalık bir topluluğun katıldığı Hanım Camii"ndeki cenaze töreninin ardından, Kuşadası Adalızade Mezarlığı"nda toprağa verildi. Evli ve 2 çocuk babası olan genç otel çalışanının ardından eşi, çocukları, ailesi ve sevenleri gözyaşı döktü.
Öte yandan aynı kazada hayatını kaybeden Erdal Erikli ise Aydın merkez Bey camii"nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye Erikli"nin yakınlarının yanı sıra AK Parti Aydın Belediye Başkan Aday Adayı ve Türk Eczacılar Birliği 2. Başkanı Şevket Kaya da katıldı.