ÖZLEM ÇERÇİOĞLU AYDIN’DA RAKİBİ YOK

Değerli okuyucularım, Aydın kazan ben kepçe geçmediğim ova geçmediğim şehir yok gibi. Aydın ilinde maalesef yalandan anket yapan o kadar çok düzenbaz var ki anlatılacak gibi değil.

www.aydinpost.com olarak her türlü pazarı dolaşıyoruz, her kapıyı çalıyoruz. Gün geliyor STK sivil toplum kuruluşlarını eleştiriyoruz. Gün geliyor Aydın Büyükşehir’i eleştiriyoruz gün geliyor yapılan işlerden ötürü övüyoruz.

Biz Aydın halkının yanındayız. İşte bu yüzden Aydın halkı bizlere teveccüh göstermekte, biz halkın nabzını tutmaktayız.

Bir takım sahtekâr anketçiler bizim YORUMLARIMIZI alıp millette ANKET bu diyerek yüzbinlerce para alıyor, bunları da zamanı gelince yazacağız.

Bu sahtekâr anketçiler bu şehri terk edip gitsinler.

Değerli okuyucularım, Aydın ilinde Sayın Özlem Çerçioğlu bir anne, bir abla olarak Aydın halkı için yaşıyor. Aydın halkı için SOSYAL DAYANIŞMA MANASINDA inanılmaz hizmetler yapıyor. NERDE GARİP GURABA VAR, AYBA vasıtasıyla orada NEREDE FAKİR FUKARA var orada. Nerede asfaltlanmamış yol var O ORADA. Kimse şunu söyleyemez, Sayın Özlem Çerçioğlu sırça sarayda oturuyor halktan kopuk kimse söyleyemez.

Sayın Özlem Çerçioğlu aynı zamanda VEFALIDIR da.

Sayın İsmet Sezgin abimin ölüm yıldönümünde onun için lokma döktürür ona vefa gösterir. Asla aleyhinde kimseye laf söyletmez. Çünkü geçmişte İsmet Sezgin “Özlem Çerçioğlu benim kızımdır, koşun ona yardım edin” diyerek talimat vermiştir. Bugün bir caddeye İsmet Sezgin ismi verildi ise bunun mimarı Sayın Özlem Çerçioğlu’dur. Bir parkta Sayın İsmet Sezgin heykeli dikilmiş ise bu Sayın Özlem Çerçioğlu’nun vefasıdır.

AYDIN AK PARTİ İL BAŞKANI SAYIN ÖMER ÖZMEN’İN SAYIN ÖZLEM

ÇERÇİOĞLU için www.aydinpost.com ‘da yayınlanan yazısını okudum. Sayın Başkana bir iki şey söylemek istiyorum;

Sayın Başkan aşağıdaki ifadeler sizin,

“Vekillerimiz TBMM’nin çalışmadığı dönemlerde mesailerini Aydın’da hemşerilerimiz ile birlikte geçirmekte, onların sıkıntılarına çözüm bulmak için gayret göstermektedirler.

Hatta AK Partili vekiller seçim var gibi çalışıyor şeklinde haberler bile yapılmıştır.

İl Başkanlığımızın başlattığı nöbetçi milletvekili uygulaması ile her hafta hemşerilerimizin sorunlarına birebir çare bulmaya çalışmaktadırlar, bu nedenle vekillerimizin halktan kopuk olduğuna dair bilgiyi BŞB Başkanına kim veriyorsa kendisini yanıltmışlardır, Aydınımıza yapılacak olan hizmetler de vekillerimiz tarafından takip edilmektedir.”

Sayın Başkan Özlem Çerçioğlu’nu bir tarafa bırak ben söylüyorum son bütçede Aydın İli için hangi yatırım kalemi geçti söyler misin?

Şehir hastanesini mi yaptınız? Şu an da devlet hastanesinde ve üniversite hastanesinde halk üst üste yatıyor!

Otoyol ihalesi yapılmış ancak ihaleyi alan şirket oynak kur rejiminden dolayı yatırım riskini almamış teminatını dahi yakarak ihaleden çekilmiştir, diyorsun 15 senedir bu hikâye devam ediyor ortaya konan bir şey yok.

Adalet Sarayının proje ihalesi yapılmış, 2020 yılında temelinin atılması planlanmaktadır diyorsun. Sayın Özlem Çerçioğlu bunun mevzi imar planını çıkaralı yıllar oldu.

Aydın Havalimanı diyorsun yıllardır yapılmıyor.

Aydın’a hızlı tren yapılacak diyorsun yıllardan beri yapılmıyor. Aydın merkez arıtma ADÜ’den 100 dönüm arazi verilecek bu yüzden Aydın ili b*k kokuyor hala verilecek diyorsunuz. Jeotermaller konusunda iyi işletilen jeotermaller ile kötü işletilen jeotermalleri birbirinden karıştırarak kötü işletilen jeotermaller yüzünden hepsini halkı önüne kötü JEOTERMALLER olarak gerçekleri açıklamıyorsunuz.

2019 yılında Aydınımızda İŞ-KUR aracığıyla sadece özel sektörde 25 bin kişinin işe başlanması sağlanmıştır.

 

Sayın Başkan, siz AK PARTİ OLARAK buna gerçek inanıyorsanız lütfen bu 25 bin kişi nerede işe girmiş açıklayın biz de yazalım.

Geçen dönem Karayolları’nın izin vermediğini söyleyerek topu taca attığınız alt geçitlerle ilgili bu dönem bir hamleniz oldu mu? Zira Sayın Cumhurbaşkanımız 30 ilin BŞB Başkanı ile yaptığı toplantıda size tüm iletişim kanallarını açmıştı, Karayolları nezdinde yeni bir girişiminiz oldu mu?

BAŞKAN BAK BU KONUDA BEN GEÇMİŞ DÖNEMDE ONLARCA YAZI YAZDIM.

Senin iktidarının Karayolları bu alt geçitlerini ben yapacağım deyip Aydın Büyükşehri devre dışı bırakmıştır.

Ne yani Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karayolları Bölge Müdürlüğüne ne girişimde bulunacak İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÖNÜNDE ağlamasını mı bekliyorsunuz?

Siz avukatsınız, devlette böyle bir şey olur mu?

Madem AK PARTİ İKTİDARIN KARAYOLLARI BEN YAPACAĞIM DEMİŞ yapar, siz bunu takip eder Aydın halkına buyurun biz yaptık dersiniz.

 BU BEYANATINIZI GİTTĞİM HER YERDE SORDUM…

Halk sizin bir şey yapmayacağınızı inanmış. Ben de Sayın Özlem Çerçioğlu gibi düşünüyorum. Eğer böyle giderseniz önümüzdeki seçimlerde Sayın Mustafa Savaş aday olursa Sayın Özlem Çerçioğlu %70 reyle yeniden Aydın ilinde başkan olur. İsterseniz iddiaya bile girerim.

 

FATİH ATAY IN İSMET SEZGİN ABİME VEFASI

 Fatih Atay nasıl bir adam diye sorsalar, Çinelidir, ters adamdır lafını sakınmaz her şeyi dobra dobra söyler, son söyleyeceğini önce söyler PATAVATSIZDIR derler.

AMA,

Hiçbir zaman ahlaksız, adamın arkasında konuşur, üç kağıtçıdır, halkına ihanet eder diyemezler.

Kendisi ile ilgili ERCAN KARAKAŞ’a Fatih Atay’ı sordum dört dörtlük adamdır, diyerek benim düşüncelerimi teyit etti.

  

İşte Bu Sayın Fatih Atay, ne yaptı biliyor musunuz?

Rahmetli İsmet Sezgin abim ile ilgili RESİM YARIŞMASI AÇTIĞINI bana yazdı. Yetmezmiş gibi sanırım 5 Ocak’ta Sayın Özlem Çerçioğlu kardeşimin başkanlığında Fatih Atay ile birlikte ŞÜKRAN GÜNGÖR sahnesinde anma günü düzenleyeceklermiş.

GERÇEKTEN BU VEFASI İÇİN SAYIN FATİH ATAY’A VE SAYIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİM.

Efeler ilçe Başkanı POLAT MERSİN’E KAPAK OLSUN. 148 CHP’li Milletvekiline ve rahmetli İsmet Sezgin’e bu adap dışı terbiyesizliği yapmana müsaade etmeyeceğim her platformda bunu haykıracağım.

Bu tür vefasız adamların CHP içinde olamayacağını CHP’li dostlarım da söylüyor. 

 

FUAT ÖNDEŞ İNYA MARKA YARATIYOR

Sayın Fuat Öndeş, son seçimlerde MHP’li kardeşim Ümmet Akın’ın ekibinden Germencik Belediyesi’ni almıştır.

Fuat Öndeş, İNYA diye bir markayı ortaya çıkardı. Dünyada İNCİRİN başkentinde üretilen inciri, zeytinyağını Sayın Özlem Çerçioğlu’nun açtığı yol olan ÜRETİCİNİN yanında olma felsefesi ile elinde çanta her yere bu üretilen malları götürüyor.

Hani eskilerin bir sözü var ÖN TEKERLEK NEREYE GİDERSE ARKA TEKERLEK ORAYA GİDER. Sayın Fuat Öndeş, Sayın Özlem Çerçioğlu’nun çizdiği ÜRETİCİNİN MALINI pazarlamak ve bir marka yaratmak için fuar fuar dolaşıyor. GERMENCİKLİ incir ve yağ üreticisinin malını pazarlamak için İNYA Markasını yaratıyor. Kendisini kutlarım.

KUŞADASI İŞ ADAMLARI DERNEĞİ

Değerli okuyucularım yukarıda söyledim. Aydın kazan ben kepçe dolaşıyorum demiştim. Geçen Gün Kuşadası İş adamları Derneği Yöneticisi Değerli Kardeşim Kuşadası için çok büyük faaliyetleri olan gözlük firması sahibi Sayın İBRAHİM DURAK ile Kuşadası İşadamları Derneği Başkanı Sayın Müge Ergen hanımefendi başkanlığındaki toplantıya katıldım.

 

Burada bu genç iş adamların faaliyetlerini görmenizi duymanızı isterdim.

Kuşadası Belediye Başkanı Sayın Ömer Günel ile Kuşadası’na inanın çok büyük hareket gelmiş. Herkes geçen 5 yıla yanıyor. Sayın Özlem Çerçioğlu ile Sayın Ömer Günel Kuşadası’nın ümidi olmuşlar. ADÜ’den çok büyük beklentileri var. Ben de toplantıda yaklaşık 3 saat boyunca İstanbul’da yaşadığım tecrübelerimi, bu genç iş adamı kardeşlerime aktardım. Önümüzdeki dönemde Kuşadası’nda büyük projeler gerçekleştirmek için sözleştik. Kendilerine başarılar diliyorum.

FAKİR ÇOCUKLARA EĞİTİM YARDIMI MİKRO AKADEMİ

Bu genç, ADÜ Mezunu Doçent Sayın Ali Petek Kardeşimin talebesidir. Nazilli’de bu dersaneyi açmış. Araştırmış Nazilli köylerinde köy çocuklarının test çözemediklerini,

bilgi eksiklerini fark etmiş. DURASILII KÖYÜNE ve civardaki çocuklara 1 yıldan beri bunlara köylerinde türlü zorluklara rağmen BEDAVA KURS AÇMIŞ. Muhtarla konuştum Sayın CAN INAK ile dersane hocaları ile konuştum. Bana konuyu ASKİ Memuru Sayın Ahmet Zengin anlattı hemen tasımı tarağımı topladım gittim inanılmaz mutlu oldum. Düşünebiliyor musunuz Sayın Can İnak, doğulu bir kardeşimiz. “Neden bunu yaptın?” dediğimde “Abi ben fakir aile çocuğuyum, bu fakir köy çocukları dersanelere gelemiyorlar, onları yüksek tahsil yaptırmak için koşturuyorum” deyince kendi çocukluğumu YENİPAZAR’ı hatırladım. Öğretmenlerle konuştum özellikle bu öğretmenlerin KÖY ÇOCUKLARINA HİZMET ETMENİN MUTLULUĞUNU GÖRMENİZİ İSTERDİM. Bravo Can İnak Kardeşim.

AYDINSPOR 1966 VE BÜYÜKŞEHİR TAKIMI

Değerli okuyucularım, bu hafta Aydın ilinin derbi maçı olan Aydınspor1966 ile Büyükşehir Belediyespor maçına gittim. Aydınspor1966 Başkanı Özcan Çetav kardeşime sözüm vardı. Ben son yıllarda derbi maçlarında böyle heyecan yaşamadım. Fenerbahçe’yi 6-1 yenen efsane AYDFINSPOR1966 takımı KÜLLERİNDEN DOĞUYOR. ALT YAPISI ve oynayan takımı tamamen Aydınlı çocuklardan oluşuyor beş kuruş paraları yok.

  

 Özcan Çetav ile birlikte.

Aydın Valiliği YILDIZSPOR’A BU SENE 75 BİN TL YARDIM ETMİŞ. Sayın Valimiz ali cenaptır, sporu sever, AYDINSPOR1966’ya da lütfen yardımlarını bekliyoruz. Aydın Büyükşehir ve Efeler Belediyesi Başkanı Fatih Atay kardeşim de Aydın ilinin bu köklü takımına yardım ederlerse Aydın ismini bu takım zirveye diker. Çünkü alt yapısında binlerce genç spor yapıyor. Sayın ÖZCEN ÇETAV KARDEŞİMİ kutluyorum.

SONUÇ NE BİLİYOR MUSUNUZ?

PARASI OLAN AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR PARASI OLMAYAN AYDINSPOR 1966’YA 2-1 MAĞLUP OLDU… NE DİYEDİM.

Aydın ilini yönetenler gelsinler AYDINSPOR1966 maçlarını izlesinler. Stad tıklım tıklımdı. Her yer doluydu.