Dün akşam saatlerinde meydana gelen yangında 4 yaşındaki kardeşi minik Halil Eren ile birlikte dumandan boğularak yaşama veda eden 8 yaşındaki Ahsen Bağıran'nın okulu Sıdıka İlköğretim Okulunda da yas var. Sıdıka İlköğretim Okulu 2-B şubesi öğrencisi olan Ahsen Bağıran'nın ölüm haberi ile sınıf arkadaşları ve öğretmenleri de yıkılırken, okulda bugün öğleden sonra yapılması planlanan 23 Nisan Kutlamalarının şenlik bölümü iptal edilerek kutlamalar sade törenle yapıldı.
Okul Müdürü Vahdettin Tekeli minik Ahsen'nin sınıfın çalışkan öğrencilerinden biri olduğunu belirterek “Acı haber hepimizi yıktı, etkinliklerin şölen bölümünü ileri bir tarihte yapacağız. Öğrencimizin feci şekilde hayata veda etmesinden dolayı derin üzüntü duyuyoruz” dedi.


Cuma günü Sıdıka İlköğretim Okulu'nda anma programı yapılacağı, Ahsen Bağıran adına hazırlanan köşenin bir hafta süreyle açık kalacağı öğrenildi.
Diğer taraftan yangında hayatını kaybeden kardeşler 4 yaşındaki Halil Eren ve 8 yaşındaki Ahsen Bağıran'ın yarın toprağa verilecekleri belirtildi.