Filiz Akın'ın Habertürk'teki programına konuk olan Murat Boz, bir güzellik yarışması için Türkiye'de konser veren Shakira'ya vokalistlik yaptığı zaman yaşadıklarını anlattı.

Shakira'nın bağlı bulunduğu firmanın Türkiye ayağının, dünyaca ünlü şarkıcıya kendisini önerdiğini söyleyen Murat Boz, "Shakira, Türkiye'den vokalist aradığını söylemiş. Onlar da beni ve Berna Keser'i önermişler" dedi.
O dönemde Tarkan ile çalıştıklarını anlatan Murat Boz, "Bizi uygun görmüşler, biz de seve seve kabul ettik. Hayatımdaki en önemli deneyimlerden birisi oldu" diye konuştu.

Türkiye'de birçok sanatçıyla çalışmasına karşın bir dünya starı ile çalışma konusunda ne hissettiğini de genç şarkıcı şöyle açıkladı: "Bir çok değerli sanatçıyla çalıştım Türkiye'den ama tabi bir dünya starı ile yanyana gelmek, onun yaptığı işe ortak olmak da ayrı bir deneyimmiş. Bunu yaşamak gerçekten benim için büyük bir şanstı."

ONU SAHNEDE GÖRMELİYDİNİZ
Murat Boz, Shakira'nın çok mütevazi, çok sevecen, çok candan, çok sıcak aynı zamanda da çok profesyonel olduğunu belirterek "O sahnede görmeliydiniz. İnanılmaz bir profesyonellik ve işine sadakat vardı. Fakat aynı zamanda, inanılmaz bir de karşılıklı ilişkilerde sıcaklık vardı" dedi.
Kendisini tanıtmak için Shakira'nın yanına gittiğinde, ünlü şarkıcının da "Ben de Shakira" dediğini söyleyen Boz, "Sanki bilmiyormuşum gibi. Çok güzel bir anıydı benim için. O mütevaziliği çok hoşuma gitmiştir" şeklinde konuştu.

Televizyon Gazetesi