Nazilli Beşeylül İlköğretim Okulu Anasınıfı A Şubesi, şehitler için lokma hayrı yaptı.
Nazilli 5 Eylül İlköğretim Okulu'nun bahçesindeki lokma hayrına AK Parti Aydın Milletvekilleri Ahmet Ertürk ve Mehmet Erdem, Nazilli Kaymakam Vekili ve Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İlçe Emniyet Müdürü Atıf Şahin, Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vek. Mehmet Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, İlçe Müftüsü H.Hüsnü Sula, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ersin Esenlik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Eker ve Kadir Mutlu, Şehit Aileleri, Okul Yöneticileri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.
Nazilli Beşeylül İlköğretim Okulu Anasınıfı A Şubesi Öğretmeni ve Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin yaptığı konuşmada, sınıfımızın katkılarıyla ve derneğimizin desteği ile şehitlerimiz için lokma dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirterek; “Bu güzel ve kutsal vatan toprakları için canlarını seve seve feda eden şehitlerimiz adına, onların anısına bu lokma hayrını anasınıfı a şubesi olarak düzenledik. Şehitlerimiz ve şehit ailelerimiz için elimizden gelen her türlü çalışmayı ve çabayı göstermeye çalışıyoruz. Milletvekillerimizin, ilçe yöneticilerimizin bizlerin yanlarında olmaları bizleri sevindiriyor. Miniklerimiz ve ailelerinin getirdiği bu öneri sınıf öğretmenleri olmamın yanı sıra şehit eşi olmamdan dolayı beni çok duygulandırdı. Miniklerimizin Lokma hayrı için önce kendilerinden daha sonra ise ailelerinden Allah razı olsun diyorum. Ayrıca bu etkinliğimizde bizlere destek olan ve her türlü katkıyı sağlayan okul müdürümüz sayın Sami Zorbaş"a da çok teşekkür ederim” dedi.
Lokma hayrında Nazilli İlçe Müftüsü H.Hüsnü Sula dualar okudu. Okunan duaların ardından Nazilli Kaymakam Vekili ve Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, bölgemizde yapılan Lokma hayrından yararlananların o hayır için Fatiha okuması gerektiğini dile getirdi. Ertürkmen yaptığı konuşmasında; “Sayın Müftümüz daha iyi bilir ama bölgemizde ölülerimiz veya şehitlerimiz için yapılan bu hayırlarda lokma alan kişilerin o ölen kişi veya şehitler için Fatih"a okuması gerekir” dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri miniklerle bir süre sohbet etti.