Makine Mühendisleri Odası Aydın İl temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Metin Albeyoğlu ve Yürütme Kurulu Üyeleri Aydın Ticaret Borsasına nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette günün konusu haline gelen Aydın Çıldır Havaalanı’nın ihalesi ve bu gelişmeden duyulan memnuniyet konuşuldu.
Makine Mühendisleri Odası heyetini Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Aydın Akyüzlü, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen ve Meclis Üyesi Ali Marmara karşıladı.
Ziyarette konuşan Makine Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Metin Albeyoğlu gerçekleştirdikleri çalışmaları hakkında Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Aydın Akyüzlü ve diğer üyelerine bilgi verdiler.
Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Aydın Akyüzlü ise 09 Nisan günü gerçekleşen Çıldır Havaalanı ihalesi ile Aydın’da pilot eğitim okulunun açılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çıldır’ın Pilot Eğitim Okulu olarak açılmasının, yıllardır sivil havacılığa açılması için yoğun bir uğraş verilen ve 56 yıldır Aydınlıların özlemi sivil havacılığa da artık çok yakın bir zamanda kavuşacağımızın müjdecisi olduğuna inanmaktayız. Aydın Sivil toplum Örgütleri ile birlik ve beraberlik içerisinde son iki yıldır yoğun bir çalışma içerisinde girdik ve emeklerimizin boşa gitmediğini görmek bizde büyük mutluluk verdi. Çıldır havaalanının faal hala gelmesi için elini taşın altına koyan ve bundan sonrada her türlü fedakarlığa hazır olan tüm sivil toplum örgütlerine teşekkür ediyorum” diyerek bu güzel gelişmenin Aydın’a ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.
Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyaret sonrasında Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Aydın Akyüzlü ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı Makine Mühendisleri Odası Aydın İl temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyelerine yaptıkları ve bundan sonra yapacakları çalışmalarda başarılar dileyerek, nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler. 

 

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!