Kılınç, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ersin Esenlik, Aydın İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Eker ve Kadir Mutlu, Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Kurnaz ile birlikte, Nazilli'de TOKİ tarafından yapılan 400 yataklı bölge hastanesinin inşaatında incelemede bulundu. 
     İncelemeler sırasında gazetecilere açıklama yapan Kılınç, hastanenin 9 katlı ve 400 yataklı olduğunu belirterek, maliyetinin 100 milyon lira olduğunu söyledi. 
     Hastanenin kaba inşaatının bittiğini, ince işçiliğinin sürdüğünü ifade eden Kılınç, şöyle konuştu: 
     ''Gerçekten inşaatımız planlanandan çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Bölge hastanesi, Nazilli'nin gurur kaynağı olacak. Hastane, Nazilli'nin yanı sıra Kuyucak, Buharkent, Karacasu, Bozdoğan, Sultanhisar, Yenipazar ilçeleri belde ve köylerine de sağlık hizmeti verecek. 2012 yılının Ağustos ayında hastanenin geçici kabulünün yapılacak. İnşallah planlanan süreçte hastane tamamlanır. Bu konuda bizler üzerimize düşeni yapmaya hazırız.'' 
     İnşaatla ilgili bilgi veren TOKİ yüklenici firması Ender İnşaat Şantiye Şefi Uğur Çelik, hastane inşaatında 250 işçi ve 30 teknik personelin görev yaptığını, çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü belirtti. 
     Çelik, hastaneyi hedeflenen süreden çok önce teslim etmeyi planladıklarını kaydetti.