Benzin alıp kavşaktan karşıya geçmeye çalışan işçi taşıyan minibüse süratli bir şekilde çarpan Alp Eren Alacagöz(20) başındaki kaskında parçalandığı olayda feci şekilde ölürken arkasında yolcu olarak bulunan kız arkadaşı Öznur Bilir(16) ise ağır yaralandı. Çarpmanın şiddetiyle yönü değişen 09 E 0984 plakalı minibüsün sürücüsü Selami Kıran yaralanırken araçta bulunan 20"den fazla tarım işçisinden yaralanan olmadı.
Edinilen bilgiye göre olay; Pazartesi(Dün) günü saat 14.58"de meydana geldi. Sultanhisar"dan Nazilli"ye geldikleri öğrenilen 09 NJ 873 plakalı motosiklet sürücüsü Alp Eren Alacagöz ve kız arkadaşı Öznur Bilir, Atça"daki Atçalı Kel Mehmet Efe Kavşağına geldiklerinde kırmızı ışıkta geçtiler. Oldukça süratli olduğu öğrenilen motosiklet bu sırada kendilerine yanan yeşil ışıkta Atça Şehir Merkezine gitmek üzere karşıya geçmek için hareketlendi. Kavşağın ortasına geldiklerinde ise motosiklet minibüsün sol ön tarafına şiddetli bir şekilde çarptı. Çarpmanın etkisi ile minibüs yön değiştirerek trafik lambasının bulunduğu direği devirerek durabildi. Çarpma sırasında başındaki kaskı parçalanan motosiklet sürücüsü Alp Eren Alacagöz, olay yerinde feci bir şekilde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan kız arkadaşı Öznur Bilir ve minibüs sürücüsü Selami Kıran, Köşk 112 ekipleri ile Nazilli Devlet hastanesine kaldırıldı. Vücudunun büyük bölümünde çok sayıda kırık ve iç kanaması olduğu öğrenilen lise öğrencisi Öznur Bilir, ameliyata alındı. Hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen lise öğrencisi daha sonra servise alındığı öğrenildi.
FECİ KAZA KAMERA KAYITLARINA YANSIDI
Motosiklet ile minibüsün çarpışmaları saniye saniye Atça Toptancı Hali Güvenlik kameralarına yansıdı. Kazanın ardından olayı inceleyen Olay Yeri İnceleme Ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı, motosikletin kırmızı ışıkta geçtiğini tespit etti. İddiaya göre güneş ışınlarının olay saatlerinde trafik ışıklarının görünmesini etkilediği ve bu nedenle sürücünün ışıklardan aldanmış olabileceği belirtildi.
ÖĞRETMEN AİLE YIKILDI
Olayı takip etmek üzere kaza yerinde bulunan Muhabir tarafından kazayı telefonla öğrenen öğretmen anne-baba Mehmet Ali Alacagöz ve Zeliha Alacagöz, hemen çocuklarının cesedinin bulunduğu Atça"ya geldiler. Tespit işlemlerinin ardından ceset Nazilli Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası Morguna kaldırıldı. Baba Mehmet Ali Alacagöz “Motosikleti daha iki hafta önce ısrarlarına dayanamayarak almıştık. Daha 2-3 gün önce plakasını çıkarttık. Böyle olmamalıydı. Bizi bu genç yaşta bırakmamalıydı” dedi.
Alp Eren Alacagöz, bugün öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Nazilli eğitim camiası ve Nazilli Protokolü ile birlikte binlerce kişinin katıldığı törenle toprağa verildi.