Hakkında kayıp ihbarı bulunan tekstilci Hasan Hüseyin Aydın'ın cesedi arabasının bagajında bulundu...
Aytim Tekstil Şirketinin sahibi Hasan Hüseyin Aydın (54)'nın ailesi Pazartesi günü Beyoğlu Kaya Ramada Otel'de bir müşterisiyle akşam yemeğine giden Aydın'ın kaybolduğunu polise bildirdi.

Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Ekipleri, Olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında yapılan araştırmada Aydın'a ait otomobil Beylikdüzü'nde terk edilmiş halde bulundu.

Yapılan incelemede el ve ayakları bağlanmış halde Hasan Hüseyin Aydın'ın cesedi otomobilin bagajında bulundu. Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Ceset Adli Tıp Morguna kaldırılırken otomobil Asayiş Şube Müdürlüğü otoparkına çekildi.

Küçükçekmece Alkent 2000 sitesindeki evinde yapılan detaylı araştırmada, yıkanarak temizlenmiş halde kan izlerine rastlandı. Polis, Hasan Hüseyin Aydın'ın evinde öldürüldükten sonra cesedinin otomobilin bagajına konularak Beylikdüzü'ne terk edilmiş olduğunu düşünüyor.

Mahmutbey'de bin kişinin çalıştığı Aytim adlı tekstil firması bulunan Hasan Hüseyin Aydın'ın Almanya ile İstanbul arasında sürekli gidip geldiği, 4 çocuğu olan Aydın'ın ailesinin Almanya'da kaldığı öğrenildi. Hasan Hüseyin Aydın'ın İstanbul'da kaldığı evde kendisine ev işlerine yardım eden iki kişinin yaşadığı ve bu kişilerin olaydan sonra kayıplara karıştıkları tespit edildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılırken cinayetin aydınlatılabilmesi için ortadan kaybolan iki Türkmen'in yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. Milliyet