Roland Koch yeni transferler Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı"ya tam not verdi. Teknik Direktör Christoph Daum"un uzun yıllardır birlikte çalıştığı Koch, Kayserispor"dan transfer edilen Mehmet Topuz ve Ankaraspor"dan kadroya dahil edilen Özer Hurmacı hakkında Başkan Aziz Yıldırım"a kapsamlı bir rapor sundu.
Alman teknik adamın özel raporunda, iki oyuncunun mükemmel seviyede fizik özelliklere sahip olduklarına dikkat çektiği öğrenildi. Topuz ve Özer"e yapılan tüm testlerden çok olumlu sonuçlar aldıklarının altını çizen Koch"un “Altyapıları da çok iyi. En az 5"er yıl en üst düzeyde Fenerbahçe formasına hizmet ederler” ifadesini kullandığı vurgulandı.

"En önemli kozlardan"
Roland Koch"un raporunda büyük uğraşlar sonunda transfer edilen Mehmet Topuz"un yaşadığı sakatlıklar yüzünden şimdiye kadar yeterince forma şansı bulamamasına vurgu yaptığı kaydedildi. Alman çalıştırıcı, yıldız oyuncunun sakatlık problemi yaşamaması halinde kısa süre içinde takıma katkısını artıracağını ifade etti.
Koch, Süper Lig"de top koşturan yerli-yabancı bütün oyuncular arasında en iyi fizik değerlere sahip isimlerden biri olan Özer Hurmacı"nın çok yönlü bir futbolcu olduğuna da dikkat çekti.
Roland Koch"un bir süre önce Başkan Aziz Yıldırım"a verdiği raporda Mehmet Topuz gibi Özer Hurmacı"nın da sakatlık problemini atlattıktan sonra sarı-lacivertli takımın en önemli kozlarından biri haline geleceğini vurguladığı ifade edildi.