Söke Emek Sanat ve Kültür Platformu bileşeni sivil toplum örgütleri tarafından düzenlenen ve Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu"nda gerçekleşen panel ve şiir dinletisi beğeni topladı.
'2011 Türkiyesi"nde Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunmaz" konulu panelde Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından Serdar Kızıl, YKKED Başkanı Prof. Dr. Kemal Kocabaş konuşmacı olarak yer aldı. Panelin ardından çağdaş gençlerin şiir dinletisinde seslendirilen şiirler büyük beğeni toplarken, hüzünlü anlar yaşattı. Uğur Mumcu"nun 1979 yılında kaleme aldığı "Sesleniş" adlı şiir salonda duygulu anlar yaşatırken, şiirlerin ardından müzik dinletisi de sunuldu.
Söke"de gerçekleşen Adalet ve Demokrasi Haftası etkinliklerini değerlendiren Söke ÇYDD Başkanı Nimet İncedal, etkinliklerin gerçekleşmesinde katkı sağlayan başta Söke Belediyesi olmak üzere Söke Emek Sanat ve Kültür Platformu içinde yer alan tüm sivil toplum örgütlerine teşekkür etti.
Nimet İncedal yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Atatürk ve vatan sevgisini, bu ülkenin tüm karanlık yüzünü aydınlık yarınlar yaratmak adına kalemleriyle işleyen aydınlarımızın aramızdan ayrılışlarının yıldönümünü yaşıyoruz. Tek tek değil tüm kayıplarımızın her birden anılması, unutmamak ve unutturmamak adına yapılabilecek en büyük katkı olsa gerek. Yağmur demeden, ülkesine sahip çıkarak etkinliklerimize destek veren, sorumluluk duyan herkese teşekkürlerimi bir kez daha sunuyorum”