Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Hepimizin gülmeye ihtiyacı var ve bu gibi zamanlarda hangi komedi filmlerinden destek alacağımızı bilirsek süreci daha eğlenceli ve kolay hal getirebiliriz. Peki, tüm zamanların en komik filmlerini öğrenmek ister misiniz?

Not: Film içerikleri Beyazperde ve Sinemalar'dan alınmıştır.



Deuce Bigalow, iki çocuk ve bir grup agresif yunus balığının da dahil olduğu küçük bir kaza geçirdikten sonra Amsterdam’a gider. Orada eski arkadaşı TJ Hicks ile karşılaşır. Bu sırada gizemli bir katil, Amsterdam’ın en iyi jigololarını öldürmeye başlamıştır. TJ bir takım nedenlerle katil zanlısı konumuna düşer. Bu durumda Deuce eski mesleği olan jigololuğa dönüp gerçek katili bularak TJ’in adını temizlemeye soyunur. Yalnız karşılaşacağı engeller bir miktar zorlayacaktır onu. Bir devam filmi olan Avrupalı Jigolo’da Rob Schneider hem senarist hem de oyuncu olarak yer alıyor.



Araba satıcılığı yaparak para kazanan bir baba ile hafifmeşrep bir annenin kızı olan Matilda, çocukluğundan beri kendi haline bırakılmıştır. Bir gün kütüphaneye giderek yazılmış bütün kitapları okumaya karar verir ve bilgilendiği ölçüde sahip olduğu telekinetik yeteneklerin farkına varmaya başlar. Ancak ailesi onun bu yeteneklerine inanmamaktadır ve onu korkunç bir okula yollarlar. Matilda da fırsattan istifade, hiç mutlu olmadığı bu ortamda güçlerini geliştirmenin ve onları kontrol etmenin yollarını arar.