G.SARAY Teknik Direktörü Hagi, Ali Sami Yen"de 2-0 kaybedilen Manisaspor maçının ardından yaptığı sert açıklamaları, gaz kesmeden sürdürüyor. Yenilginin ardından “Bazıları ile ilgili daha çabuk kararlar vermeyi düşünüyorum. Belki devre arasını bile beklemem. Bu doğrultuda bir şeyler yapacağım. Maalesef durum bu. Kim bizimle, bizim şartlarımıza göre devam etmek isterse onla devam ederiz. Kiralık oyuncuyla ben oynamam. Ben bu takımda kiralık oyuncu istemiyorum. Oyuncu G.Saray"ın olmalı” ifadelerini kullanan Romen hoca, dün de oldukça gergindi...

ÇALIŞMA arkadaşlarıyla durum değerlendirmesi yapan Hagi, takımdan şikayetini tekrar yinelerken sert ifadelerine devam etti.. Sarı-kırmızılılardan memnun olmadığını söyleyen genç hoca, bir de itirafta bulundu:

RAPORUNU HAZIRLIYOR

“İSTANBUL"A gelirken takımı kesinlikle böyle kötü düşünmüyordum. Tamam, işler iyi gitmiyordu ama bu kadarı da olamaz. Koskoca G.Saray taktik, mental ve fizik olarak sıfırın altında.

BEN yıllardır bu kulübün içindeyim. Bu, G.Saray olamaz. Bu kadar aciz, çaresiz kalınmaz. Ve bu kötü durumu kabullenen futbolculardan kurulu bir takım. Tepki bile koyamıyorlar. İnsan sinirlenir kart alır.. Rakibe üstünlük kuramayan takım G.Saray olamaz. G.Saray yönetimi nasıl bu futbolculara para veriyor gerçekten bilmiyor ve anlamıyorum.”

BU arada Hagi, yönetimin isteği üzerine detaylı bir rapor hazırlamaya başladı.. Kimlerin gidip, kimlerin kalacağına dair bilgiler içerecek raporda Insua, Misimovic, Elano ve Servet gibi isimlerin üstüne ara gelmeden çizik atılması bekleniyor.