Temsilcilik eğitim gerektirmeyen yürüyüşlerin yanı sıra zorluk derecesi değişen dağ ve kaya tırmanışları da gerçekleştiriyor. Zirve Dağcılık Söke Temsilciliği son olarak geçtiğimiz günlerde Kirazlı Değirmendere Mevkiinde sportif kaya tırmanışları gerçekleştirdi. Güzel hava şartlarını da iyi değerlendiren doğa gönüllüsü sporcular kaya tırmanışlarından oldukça keyifli döndü.
Zirve Dağcılık Söke Temsilciliği 6 Aralık"ta kültür ve doğa yürüyüşü gerçekleştirerek faaliyetlerine devam edecek. Ekip, Beşparmak Dağları (Latmos) kaya resimleri-Ballık- Karadere parkurunu yürüyecek. Gerçekleştirilecek kültür ve doğa yürüyüşünün zevkli geçmesi beklenirken, parkur 13 Km"den oluşuyor.
Zirve Dağcılık Söke Temsilcisi Özel Pak; “Zirve Dağcılık adıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizin gördüğü ilgiden oldukça memnunuz. Zorluk derecesi değişen yürüyüşlerin yanı sıra kaya ve dağ tırmanışları da gerçekleştiriyoruz. Keyifli geçen etkinliklerimize katılmak isteyen tüm doğa gönüllülerini bekliyoruz” dedi.- iha