Değerli okuyucularım, Aydın kazan ben kepçe, her yeri dolaşıyorum. Yanımda çok sevdiğim www.aydinpost.com Editörü Sayın Erman Çetin ve Haber Müdürü Sn. İrfan Karasakal ile sırtında 35 kilogramlık kamerası ile dağ bayır dolaşıyoruz.

Yetmezmiş gibi ben de telefon kameram ile sizlere canlı yayınlar sunuyorum.

ERKAN KARAARSLAN DAVASI

Değerli dostlarım,

“HAKSIZLIK KARŞISINDA DOĞRUYU SÖYLEMEYEN İNSAN DEĞİL DİLSİZ ŞEYTANDIR”

Bu söz tüm hadislerde vardır. İnsani ilişkilerimizde de vardır. Ben de yaklaşık 3 sene 38 aydır ısrarla bunu söylüyorum. “ERKAN KARAASLAN” Fetöcü değildir.

Cezaevine girdiği günden beri ERKAN KARAASLAN’ın üstüne inanılmaz iftira atılmıştır. İftira kampanyası içinde kimler yok ki saymaya kalkışırsam kitap yazarım. Peki bu neden oldu?

Burada esas pusu kurulan iftira edilen kişi Sayın ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’dur.

KUMPAS kurulduktan sonra bir sürü insan şu an mahkemelerde kendilerini aklamaya çalışıyor. Bu insanlara büyük haksızlık yapıldığı açıktır.

 

Erkan Karaarslan’ın tüm algı operasyonlarına rağmen masumiyeti mahkeme kararı ile 2. kez ortaya çıktı. Bu kararı ülkedeki namuslu Türk yargıçları aldı. Mersin’de hakimler varmış tüm Türkiye gördü.

Erkan Karaaslan tüm içtenliği ve dürüstlüğü ile TÜRK ADALETİNE sığındı. En son Bakırköy 2017/583 sayılı dosya 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tüm suç isnat edilen sanıklar beraat etmiş. Bu 21. beraat kararı hakkındaki.

Ancak Bunların içinde

 Rahmetli NİLGÜN GÜLOĞLU CEYHAN üzüntüden vefat etmiştir.

 Şimdi soruyorum tüm kamuoyuna Nilgün Güloğlu Ceyhanî geri getirebilecek misiniz?

   Bunların ailelerinin çektikleri üzüntüleri getirebilecek misiniz? Hayatım da hiç kimseye beddua etmedim ama BU İSPİYONCULARI ALLAHA HAVALE EDİYORUM.

  erkan-karaarslan-tutanak.jpg

 

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEMOKRASİ ÇADIRI.

Aydın Kent Meydanındaki DEMOKRASİ çadırını Germencik Belediye Başkanı Sayın Fuat Öndeş ile ziyaret ettim.

Çadırda tiyatro guruplarından imar planlama gurubuna Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birim amirleri önlerine bir şeffaf sandık koymuşlar. Aydın halkının Aydın Büyükşehirden neler istediklerini soruyorlar. Ben ve Sayın Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş de “Demokrasi Çadırı”ndaki sandığa dileğimizi attık.

Bir nüsha da www.aydinpost.com editörü Sayın Erman Çetin’e verdim. O sandıkta olmadığı için size onun da önerilerini sunuyorum.

aydin-bsb-anket.jpg

 Erman Kardeşim’in önerileri

  • Sokak aydınlatmalarına önem verilmeli
  • Ar-Ge çalışmalarına önem ve hız verilmeli
  • Çağın gereği bilişim ve yazılım çalışmalarını destekleyen bölümler oluşturulmalı. Hatta finansal destek mekanizması hazırlanmalı.
  • Aydın doğru konumlandırılmalı. Eğitimse eğitim, turizmimse turizm kenti olmalı Bunlara özgü çalışmalar hızlanmalı.

Sayın Özlem Çerçioğlu anladığım kadarı ile şehrin geleceğini bu çadırlarda HALKA SORARAK HAZIRLIYOR. Teşekkürler Sayın Özlem Çerçioğlu.

  • SELÂTİN KÖY PAZARI VE GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI SN. FUAT ÖNDEŞ.

Sayın Özlem Çerçioğlu’nun köy kadınları için düzenlediği Germencik Belediye Başkanın titizlikle üstünde durduğu SELÂTİN köy pazarı ve DAĞYENİ KÖYÜNE beraber gittik. 800 yıllık anıt çınar ağacının altında cıvıl cıvıl bir köy pazarı.

    Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin müzik takımı, folklor ekibi sanırsınız ki bayram var.

 Bu hafta tezgâhları dolaştım geçen hafta eleştirdiklerim her şey yerine gelmiş.

  Fiyatlar düşmüş.

selatin-pazari.jpg

 İnsanlar da Sayın Özlem Çerçioğluna ve Sayın Fuat Öndeş e müthiş bir sevgi vardı. Tezgahlarda köylü kadınlarımıza haftalık kazançlarını sordum. 1000 ila 2000 TL arasında kazanç vardı.

   Köy imamının hanımı bile pazarda tezgâh açmıştı çok mutlu oldum.

Teşekkürler Sayın Özlem Çerçioğlu, teşekkürler Sayın Fuat Öndeş.

  •  KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL

Sayın okuyucularım Kuşadası Belediye Başkanı Sayın Ömer Günel, tam bir halk adamı.

omer-gunel-004.jpg

  Sn Ömer Günel oluşturduğu başkanlık makamı olan minibüsü ile araziden ayağının tozu ile canlı yayına geldi.

    Bu canlı yayını www.aydinpost.com sayfasından izlemenizi tavsiye ederim.

  Kuşadası ile ilgili KESEDAĞ’da yapacağı sosyal donatı alanlarını hemen söyleyeyim. KESEDAĞ’da konut yapılmayacak. Kuşadası sahilini çarşı içinde esnafla verdiği kararları ve uygulamaları, Tariş alanının tamamen sosyal donatı alanı olacağını burayı halkla birlikte kullanacağını Sayın Özlem Çerçioğlu’nun kendisinin belediyecilikte İDOLÜ olduğunu açık açık ifade etti.

   Davutlar Bölgesinin JEOTERMAL TÜRİZMİNE açılacağını. MÜMKÜN OLURSA KUSADASI OTELLERİNE JEOTERMAL SUYU DAGITIMI YAPMAK İSTEDİĞİNİ. KOMER Kongre merkezi ile ilgili çalışmalar yaptığını, o bölgenin oteller alanı olması için mevzii imar planın geldiğini ifade etti.

   SAYIN ÖMER GÜNEL İLE BİRLİKTE SAYIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU KOLKOLA GİRMİŞLER Kuşadası’nı yeniden ALTIN GÜVERCİN, GASTROMONİ DAHA bir sürü etkinlikler ile kışın uyuyan değil yaz kış yaşayan bir şehir yapmaya karar vermişler.

 Sayın Ömer Günel e bu bilgi verici canlı yayını bize verdiği için teşekkür ederim.

Canlı Yayın sırasında bizleri de yalnız bırakmayan Kuşadası halkına teşekkür ederiz.

 

ÇİFTÇİNİN MAZOT GÜBRE DESTEKLEME PRİMLERİ KALKIYOR MU?

Mazot, gübre ve prim destekleri toplam destekleme bütçesinin yüzde 40’ını oluşturuyor. 2018 üretim yılına ait ve 2019’da ödenen destekleme primi tutarı 3 milyar 456 milyon lira. Bu desteklerin yaklaşık yüzde 24’üne denk geliyor. 2018 yılına ait mazot ve gübre desteklemeleri çerçevesinde, 2 milyon 126 bin 968 çiftçiye mazot desteği olarak 2.3 milyar lira, gübre desteği olarak ise yaklaşık 541 milyon lira destek ödendi. Mazot, gübre ve prim desteklerinin toplamı 6 milyar lira civarında.

Çiftçinin destekleri için bu kadar oynanmaması gerekir. Mazot ve gübre desteğinden ne istiyorsunuz? Yazık! Bir açıklama bekliyor Aydın çiftçisi.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE! Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!