Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Tarım Kredi Kooperatifleri 15 ziraat mühendisi ve 31 kooperatif görevlisi alacak Sivas ve Malatya Bölge Birlikleri 31 kooperatif görevlisi ve 15 ziraat mühendisi almak için ilana çıktı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 110 İşçi Alacak. Son başvuru tarihi 22 eylül 2021

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, sözleşmeli 12 personel alacak. Son başvuru tarihi 11 ekim 2021

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi sözleşmeli 4 personel alacak. Son başvuru tarihi 5 ekim 2021

Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli 3 bilişim personeli alacak. Son başvuru tarihi 6 ekim 2021

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığında (ÖSYM) Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 inci dereceli kadroya atanmak üzere toplam 3 (Üç) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Uzman Yardımcısı alınacaktır. Son başvuru tarihi 4 ekim 2021

Tarım ve Orman Bakanlığından: Bakanlığımıza ekli listede belirtilen birimlerde istihdam edilmek üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 4857 sayılı İş Kanununa tabi belirsiz süreli iş sözleşmesi ile çalıştırılmak üzere işçi alımı yapılacaktır.

1) Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak 20.09.2021 - 24/09/2021 tarihleri arasında yapılacaktır (şahsen, posta veya e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir)

2) Her bir aday, İŞKUR'un internet sitesinde yayımlanan listedeki işyerlerinden sadece bir iş yeri ve meslek dalı için başvuru yapabilecektir.

Kaynak: Memurlar