Dünyanın en çekici kadını Eva Mendes, reklam filmi çekimi için İstanbul'a geldi. Mendes'e film yapımcısı sevgilisi George Gargurevich eşlik ediyor.

Mendes, bugüne kadar reklam filmlerinde Elizabeth Hurley, Eva Longoria, Josh Holloway gibi Hollywood yıldızlarıyla çalışan Magnum'un yeni reklamlarında rol alacak. Eva Mendes, 29 Mart 2009 Pazar günü, saat 23.00 sularında Yeşilköy Havalimanı'na indi. Türkiye'ye Los Angeles'tan 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi film yapımcısı George Gargurevich ile gelen Mendes, daha sonra doğru kalacağı otele ulaştı. Eva Mendes ve sevgilisi George Gargurevich'e, Tarkan'ın da yakın koruması olan Legend Security'nin sahibi Levent Ağaoğlu eşlik etti.

EVA MENDES KİMDİR?

Küba asıllı Amerikalı Eva Mendes Miami'de doğdu, Los Angeles'te büyüdü. Oyuncu olmasaydı iç mimarlığı tercih edeceğini söyleyen Mendes, İngilizce ve İspanyolca biliyor. 2008 Sonbaharında kendi ev tekstil markası 'Vida'yı iç mimarlığa duyduğu tutkuyla yarattı.

Eva Mendes, adını rol aldığı birçok Hollywood yapımı filmle duyurdu. Denzel Washington'ın kız arkadaşını canlandırdığı 'İlk Gün'de sinema izleyicilerinin dikkatini çekmeyi başardı. 'Zaman Tükeniyor' filminde yine Denzel Washington'la karşılıklı oynadı. Aynı yıl Johnny Depp ile birlikte 'Bir Zamanlar Meksika'da' filmi için kamera karşısına geçti. Mendes ayrıca 'Daha Hızlı Daha Öfkeli', 'Her Şey Parayla Güzel' ile Matt Damon ve Greg Kinnear ile birlikte oynadığı 'Takıldım Sana' filmlerinde başroldeydi.
Will Smith ve Kevin James ile birlikte gişe rekorları kıran 'Aşk Doktoru' filminde rol aldı. Mendes daha sonra Julianne Moore, Maggie Gyllenhaal ve Billy Crudup ile birlikte 'Trust the Man' filminde ve açılış haftasında dünya üzerinde 200 milyon dolar hasılatla gişe rekorlarını kıran 'Hayalet Sürücü' filminde Nicolas Cage ile birlikte oynadı.

'Gecenin İki Yüzü' filminde Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg ve Robert Duval ile birlikte rol alan Mendes ayrıca; Meg Ryan, Annette Bening, Debra Messing ve Jada Pinkett-Smith ile oynadığı 'Kadınlar' filmiyle Türkiye'de adından sıkça söz ettirdi. Son olarak 'The Spirit' filminde Samuel L. Jackson, Gabriel Macht ve Scarlett Johanssen ile kamera karşısına geçen Mendes, bu yıl Nicolas Cage ile beraber oynadığı 'Bad Lieutenant' filmiyle beyazperdede görünecek.

HABERTÜRK