DP Aydın İl Başkanı Engin Polat'ında katıldığı tanıtımda, DP İlçe Başkanı Günay Tıkkın, DP Belediye Başkan Adayı Hüseyin ŞEHİT ve çok sayıda partili Şehit"e destek verdi.
Aday tanıtım programının açılışında konuşan İlçe Başkanı Günay Tıkkın , “Ülkemiz iyi idare edilemiyor. Milletimiz aldatılıyor, buna dur demek için 29 Mart yerel seçimlerinde, bu mücadelede iz de varız. Parti olarak asla yıkılmadık, yok olmadık. Sizlerde birlikte yeniden bir sürece giriyoruz, destek ve katkınızdan hiç şüphem yok” dedi.
DP Aydın İl Başkanı Engin Polat da, “Biz başlattığımız hareket ile demokrasinin kalesine sahip çıkmalarını ve siyaset yapmalarını engelledik. Bir şeye inandım ve yanılmadım. Bu ülkesini ve geçmişini seven çok insan var. Biz bir yola çıktık. İlhami Ortekin'i partimize aldık, Fuat Akdoğan 'doğru yerde siyaset yapmak istiyorum" diyerek partimizi seçti. 29 Mart'a inançlı, azimli ve hedeflerimizle geliyoruz. Didim'de Kırat'ı şahlandıralım, Kırat'ın bayrağını göklere çıkaralım” diye konuştu.
DP Belediye Başkan adayı Hüseyin Şehit ise, göreve seçilmesi halinde Didim""i layık olduğu yere taşıyacağını iddia ederek, “29 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Partiden belediye başkan adayı oldum. Bu görevi bana layık gören il ve ilçe başkanlarıma huzurlarınızda teşekkür ederim. Görevimin sorumluluğu içerisinde hareket ederek partimizin bayrağını en üst seviyelere çıkarmak ve belediye başkanlığını kazanmak tek hedefimiz olacaktır. Halkımızın mutluluğu ve refahı için çalışacağız” ifadelerini kullandı.