Anne Havvana Girgin, 23 yıldır baktığı oğlu için hayırseverlerin desteğini bekliyor. Annenin isteği, çok fonksiyonlu bir tekerlekli sandalye.

Mehmet Ali Girgin, 23 yaşında olmasına rağmen 6-7 yaşlarındaki bir çocuğu görünümünde. Doğumdan 3,5 ay sonra geçirdiği havale sonrası cam hastalığına yakalandığını belirten Anne Havvana Girgin, "Ben yaşatabildiğim kadar oğlumu yaşamasını istiyorum. O ailemizin gözbebeği. Oğlum ömür boyu bu hastalığı çekecek de olsa onu ölüme terk edemem. O benim yavrum. Onun canını ben vermedim ve onu ölüme terk edemem. Belki bu bizim imtihanımız. Ona 23 yıldır bakıyorum. Tek bir isteğim var. 23 yıldır evde yatalak olan oğlumu hayırseverlerin desteği ile alınacak olan çok fonksiyonlu tekerlekli sandalye ile dışarıya çıkarıp dolaştırmak istiyorum." dedi

Mehmet Ali'nin kız kardeşi Hatice Girgin (20) de "Abimi hayata tutundurmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Ben kendimi bildim bileli abim ile ilgileniyorum. Onu sokakta, mahallede gezdirmek için çok fonksiyonlu tekerlekli sandalyeye ihtiyacımız var. Onu alacak gücümüz yok. Abim benim her şeyim. Abimi çok seviyorum." diye konuştu. Tekerlekli sandalyenin gelmesiyle hem kendilerinin hem de annesinin rahatlayacağını ifade etti.