Başkan Kadir Topbaş, Arnavutköy"de vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet etti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP adayı Kadir Topbaş, yerel seçimlerde alacağı oyun yüzde 50"yi geçeceğini söyledi

Arnavutköy ilçesinde dün seçim çalışmalarına katılan Topbaş, Başbakan Erdoğan için açılan, “Son Osmanlı Padişahı Recep Tayyip Erdoğan” yazılı pankartla ilgili olarak “Her dönemin kendine göre güzellikleri var. Padişahlık dönemi bitti. Artık demokratik bir süreçte yaşıyoruz” diye konuştu. Bir gazetecinin, “İster miydiniz öyle bir dönem olmasını?” diye sorduğu Topbaş, “Farklı bir yönetim anlayışı var artık. "Ben yaptım, oldu" dönemleri de artık bitti” diye konuştu.
Topbaş, “İstanbul"da hemen her gün sokağa çıkıyorsunuz. Nabzı da alıyorsunuz. Siz seçimde yüzde kaç oy öngörüyorsunuz?” sorusuna, “Ciddi bir oran herhalde. Geçen dönemin üstüne çıkar. Fark yapar, bayağı çıkar. Zannediyorum yüzde 50"leri geçer” dedi.

"Biz yaptık, bitirdik"
Bir gazetecinin “Kılıçdaroğlu İstanbul"a dair projelerini açıklayacak” ifadesi üzerine Topbaş, “O henüz projelerini açıklayacak. Biz projelerimizi hayata geçirdik. "Yapacağız" diyecekler. Cek-cakla konuşacaklar. Bizler yaptık, bitirdik, devam ediyoruz” diye konuştu.

MİLLİYET