BOZUK GIDALARA ONAY
 
Mersin Tarım İl Müdürlüğünde, “yolsuzluk ve  rüşvet” iddiaları üzerine Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan incelemenin  devam ettiği bildirildi.
 
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla  Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, merkez Yenişehir ilçesindeki Tarım İl  Müdürlüğü binasında başlatılan arama çalışmaları kapsamlı olarak sürdürülüyor.  Ekiplerin, bazı kurum çalışanlarının ifadelerine de başvurduğu öğrenildi.
 
Ekiplerin, 14 aylık çalışma neticesinde, kurum bünyesindeki  laboratuvarlarda ithal edilen bozuk gıdalar için rüşvet karşılığında uygun  numuneler üzerinden işlem yaptırıldığı ve evrak düzenlenerek iç piyasaya  sürüldüğü yönündeki bilgiler üzerine operasyonu başlattığı kaydedildi.Tarım İl Müdürlüğünde laboratuvarlarda ithal edilen bozuk gıdalar için rüşvet karşılığında uygun numuneler üzerinden işlem yaptırıldığı ortaya çıktı.
 
 
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Yenişehir ilçesindeki Tarım İl Müdürlüğü binasında arama başlattı. Ekiplerin, “yolsuzluk ve rüşvet” iddiası üzerine kurumdaki dosyaları incelemeye aldıkları belirtildi.
 
Tarım İl Müdürlüğünde incelemeler sürerken bina çevresinde de güvenlik önlemleri alındığı görüldü.