Bu sabah saatlerinde Bozyurt Mahallesi çay kenarından geçen bir vatandaş zeytin bahçesinde çıplak vaziyette hareketsiz yatan bir erkek görerek mahalle muhtarına haber verdi.

Mahalle muhtarının polise ihbar etmesiyle olay yerine gelen Nazilli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş şube ekipleri kıyafetleri olay yerinde yakılmış kimliği belirsiz erkek cesedinin bulunduğu alan üzerinde topladığı deliller neticesinde olaydan 9 saat gibi kısa bir süre içersinde ölen gencin kimliğini tespit ederek cinayet zanlısı üç kişiyi gözaltına aldı.

 
MÜZİKHOLDE GARSON OLARAK ÇALIŞIYORMUŞ
 
Asayiş şube müdürlüğüne bağlı ekipler yaptığı titiz çalışmalar sonrası dövülerek ve işkence edilerek öldürülen gencin Nazilli Barlar sokağında bir gece kulübünde çalışan 31 yaşındaki Muharrem Fındık olduğunu tespit etti.
 
 
MOBESE KAYITLARI VE GÖRGÜ TANIĞININ İFADESİ ETKİLİ OLDU
 
Murat Gürkan'ın haberine göre, Çapahasan Mahallesinde oturan Annesi ve biri engelli iki kardeşini geçindirebilmek için gece kulübünde garson olarak çalışan Fındık'ın kimliğinin tespit edilmesinin ardından barlar sokağında bulunan MOBESE ve güvenlik kameralarını mercek altına alan Polis Muharrem Fındık'ın çalıştığı işyerinin kapanmasının ardından yakında bulunan bir gazinoya girdiğini tespit etti.
 
Sabah saatlerinde gazinodan çıkan ve yolda bekleyen Fındık'ın yanında duran bir otomobile bindiğini tespit eden polis plakası ve rengi belirlenen otomobilin peşine düştü.
 
“KÜFÜR ETTİ ÖLDÜRDÜK”İDDİASI”
 
Çalışmalarını derinleştiren polis bugün akşam saatlerinde arabayı kullandığı belirlenen F.K’yi gözaltına aldı.Soruşturma sonucunda cinayetin üç kişi tarafından gerçekleştirildiğini tespit eden polis Ö.A ve F.Y’yi de yakalayarak gözaltına aldı.
Yakalanan üç zanlı Nazilli Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından ifade için asayiş şube amirliğine getirildi.
 
Öte yandan bir görgü tanığının ifadesine göre Gazinoda eğlendikten sonra çağırdığı taksiyi beklerken aynı gazinodan  çıkan ve yanında duran otomobilden” Gel seni gideceğin yere bırakalım” daveti üzerine çağırdığı taksiyi iptal ederek otomobile binen Muharrem Fındık'ın bir hiç uğruna cinayete kurban gittiği öğrenilirken,yakalanan şahısşarın polise verdiği ilk ifadelerinde ise,”Yanından geçerken bize küfür etti biz de arabaya bindirdik” dedikleri öğrenildi.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA