Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kürşat Uğur’un Devlet Bahçelili referandum paylaşımına sert ifadelerle yanıt vererek istifa etmeli çağrısında bulundu.

GEVŞEK VE FÜTURSUZ

Başkan Burak Pehlivan, “Büyük Türk Milleti'nin birlik ve beraberlik içerisinde olması gereken şu günlerde AKP Aydın İl Başkan Yardımcılığı yapan Ahmet Kürşat Uğur'un şahsi sosyal medya hesabından gevşek ve fütursuz bir şekilde, kendince espri yaparak, Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli hakkında yapmış olduğu paylaşım camiamizca seviyesizlik ve saygısızlık olarak karşılanmıştır” dedi.

TERBİYESİZLİKTİR, İSTİFA ETMELİ

Başkan Pehlivan, “Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli, Türk Milletinin bekası, Türk Devletinin bütünlüğü için dünyada eşi bulunmayacak siyasi ve milli bir tavır içindeyken, Milli birlik içinde daha iyi bir geleceğe dair çalışmalara katkı sağlarken böyle bir tavrı anlamak mümkün değildir. Hayatını Türk Milliyetçiliği ve Ülkücü Hareketin hizmetine vakfetmiş, siyasi rakiplerimizin bile devlet adamlığını ve duruşunu takdir ederek saygıda kusur etmediği, Dünyanın en güçlü yapısı olan Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Lideri Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye Ahmet Kürşat Uğur adlı siyaset bezirgânının bulunduğu bu söylem tek kelimeyle, terbiyesizliktir. Akp İl Başkanı Sn. Ömer Özmen beyle görüşmemizde kendisi bizlerden ve camiamızdan özür dilemişlerdir. Milliyetçi-Ülkücü camia olarak Ahmet KÜRŞAT Uğur'u kınıyor ve kendisini siyasi nezaket çerçevesinde istifaya davet ediyoruz. Aksi durumda ise Akp il yönetiminin bu şahısla ilgili takınacağı tavrı merakla bekliyoruz” diye konuştu.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

66950-001.jpg