Yenilen gollerden savunmayı ve özellikle Hırvat kaleci Galinovic'i suçlayan taraftarlar, top bu oyuncuya geldiğinde ıslıklarıyla protesto ettiler

Galatasaraylı futbolcular, ısınırken kendilerini ıslıklayan Yunanlı taraftarları mahcup ettiler. Trafik kazasında ölen 2 Panathinaikos"lu için “Acınız, acımızdır” pankartı açan sarı-kırmızılılar alkışlandılar Galatasaraylı futbolcular dün akşam Atina"da önce ıslıklandılar, sonra alkışlandılar.Sarı-kırmızılılar maç öncesi ısınmak için sahaya çıkarken ilk olarak Panathinaikos taraftarlarının ıslıklarına maruz kaldılar. Futbolcular daha sonra geçtiğimiz hafta sonu Pantratikos ile deplasmanda oynanan lig maçından dönerken trafik kazasında vefat eden iki taraftar için büyük bir centilmenlik örneği sergileyerek anlamlı bir pankart açtılar.Saygı duruşu yapıldı Üzerinde Yunanca, “Acınız, acımızdır” yazılı pankartı taşıyan Galatasaraylı futbolcular bu kez Olimpiyat Stadı"na gelen yaklaşık 50 bin taraftarın alkışını aldılar. Panathinaikos"lu taraftarlar, sahaya çıkarken ıslıkladıkları futbolcuları pankart jesti nedeniyle kısa bir süre sonra alkışlamak zorunda kaldılar. Maç öncesinde ölen iki taraftar için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.Öte yandan Galatasaray"da Teknik Direktör Frank Rijkaard, Arda Turan"ı yorgun olduğu gerekçesiyle yedek soyundururken, kaptanlık bandını Emre Aşık taktı. İkinci yarıda oyuna dahil olan Arda"nın yerine ilk 11"de Brezilyalı yıldız Elano görev yaptı.
GALATASARAYLI TARAFTARLAR YASAĞI DELDİ

Panathinaikos ile Galatasaray kulüpleri arasında yapılan özel anlaşma çerçevesinde Atina ve İstanbul"da oynanacak maçlarda güvenlik endişesi nedeniyle statlara misafir taraftar alınmayacaktı.Ancak dün akşam VIP tribüne girmeyi başaran 100 Türk taraftar bu yasağı deldi. Formalarını giyerek, ellerinde bayraklarla Olimpiyat Stadı"na giren sarı-kırmızılılar mücadele boyunca Galatasaray"a destek vermeye çalıştılar.Bu arada Panathinaikos takımı taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. 80 bin kapasiteli statta yaklaşık 50 bin Yunan seyircinin olduğu gözlendi. Atina"da maçla birlikte yağmur başladı. Dakikalar ilerledikçe etkisini artıran yağmur özellikle ilk yarıda futbolculara zor anlar yaşattı.