AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Milletvekili Semiha Öyüş, İl Başkanı Sadık Atay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner, AK Partili belediye başkanları ve partililer katıldı. Danışma Kurulu Divanında, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Aydın Yılmaz, Teşkilat İşleri Başkanı Gökhan Ökten, Genel Sekreter Hatice Parlak, İl Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli yer aldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay AK Parti'nin kuruluşundan bu yana gelinen noktayı değerlendirerek yapılan işlerin küçümsenemez olduğunu belirtti. Geçtiğimiz genel seçimlerde Aydın'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin birinci parti olarak çıkmasınının nedeni olarak Demokrat Partili vatandaşların Demokrat Parti zihniyetine en yakın olan AK Parti'yi tam olarak anlayamamısından doğan aksaklıklar nedeniyle oylarını Cumhuriyet Halk Partisi'ne verdiklerini söyleyen Atay, önümüzdeki 2014 seçimlerinde partimizi Aydın'da birinci parti yapmak için şimdiden çalışmalarımıza başladık. Sandıktan birinci parti olarak çıkacağız ve yüzde 45-50 bir oy oranı ile Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak belediyemizi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edeceğiz" dedi. 
 
Hakkımı Helal Etmiyorum
İl Başkanı Atay, geçtiğimiz Pazar günü tek liste ile partinin Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Sami Üner'i tebrik ederek, kendi ismi üzerinden siyaset yapmaya kalkışanları da eleştirdi. Atay, "Seçimlerde bazı partililerin gelip "Ben bu partiye kurulduğu ilk günden bu yana hizmet ediyorum. Fakat mahallemden dahi listeye girememişim. Bunun nedenini sorduğumda bana Sadık Atay ismini veriyorlar" diye eleştirilerde bulunuyorlar oysaki delege seçimlerinden önce ne listeleri görüyorum ne de fikir veriyorum. Hiç bir konuda listelere karışmam. Bu tür dedikodulraı çıkartanlara hakkımı helal etmiyorum" dedi.
 
Birgün Hepimiz eski  olacağız
Sadık Atay, "Birgün hepimiz eskiyeceğiz. Eski milletevkili, eski il ve ilçe başkanı, eski kadın kolları başkanı, eski gençlik kolları başkanı ve daha niceleri. Ben eski il başkanı Sadık Atay olmaya hazırım. İsmim üzerinden siyaset yapmaya kalkışıyorlar" diye konuştu.
 
İl Başkanı Atay'ın konuşmasının ardından, İl Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli ve AK Parti Milletvekili Semiha Öyüş'ün konuşmaları ile devam eden toplantının sonrasında basına kapalı bölüme geçildi.
ak-parti-42.danisma-meclisi-toplantisi-(28).jpg
ak-parti-42.danisma-meclisi-toplantisi-(30).jpg
ak-parti-42.danisma-meclisi-toplantisi-(48).jpg