AYDINPOST HABER SERVİSİ- Ak Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Aydın İl Başkanlığına atanan Aydın eski Milletvekili Ahmet Ertürk, Ömer Özmen'den görevi törenle devraldı.

İl Başkanlığı görevini devreden Ak Parti Eski İl Başkanı Ömer Özmen “Yaklaşık 3 yıl boyunca büyük bir şerefle taşıdığım Ak Parti İl Başkanlığı görevini, anlımız akı ile Sayın Ahmet Ertük’e teslim ediyoruz. 2019, Ak Parti için önemli. 2017 yılında yenilenme dönemine girdik. 2018 yılı ise hamle ve çalışma yılımız olacak. 2019 yılında 3 önemli seçimimiz var bu seçimlerde başarıya ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İl başkanımızın yanında olacağız” açıklamalarında bulundu.

ERTÜRK; "AK PARTİ AYDINDA HAK ETTİĞİ BAŞARILARI KAZANAMADI"

Ak Parti İl Başkanlığı görevini devralan Ahmet Ertürk ise “Bu bir nöbet değişimidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, bize laik gördüğü görevi devam ettirmek için buradayız. Aziz milletimize hizmet amaçlı kurulmuş adalet ve kalkınma partimiz gerçekten doğruluğun hizmetin dürüstlüğün temsilcisi olarak 2002 yılından beri güzel işlere imza attı. Ak Parti olarak gayretli çalışmalara vesile olduk. Gençlik kollarımız kadın kollarımızla ve yerel birimlerimizle kol kola ilerleyeceğiz. Ak parti Aydın’da hak ettiği başarının gerisinde kaldık. Arkadaşlarımız çok gayretli çalıştı emek verdi ama kabahat bizde. Aydınlı vatandaşlarımıza kendimizi çok fazla anlatamadık. Eksiklerimizi bulacağız yanlışlarımızı tespit edeceğiz ve çözüme kavuşturacağız.  İnsanlarımızın gönlüne girmeye özen göstereceğiz. 2019’a doğru sıkı bir çalışma yapacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Devir teslim törenine Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız ve çok sayıda Partili de katılımda bulundu.

İŞTE O ANLAR

whatsapp-image-2017-11-20-at-16.21.30.jpegak-parti-il-(1).jpgak-parti-il-(2).jpg

ak-parti-il-(4).jpg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA