Ak Parti’nin Aydın’da geçen hafta yapmış olduğu görkemli toplantısında, Sn. Nihat Zeybekçi, “2019 mahalli seçimlerinde Aydın Büyükşehir Başkanlığı seçimlerini alırsa Aydın il meydanında ‘Tavas Zeybeği’ oynayacakmış.”

Ve beyefendi türlü vaatlerde bulunmuş. Bu vaatlere Aydınlılar inanacak, hemen reylerini AK Partiye verecekler.

Vaatler çok güzel.

Şimdi zatı âlinize soruyorum;

Bu devletin Ekonomi Bakanı olduğunuzda, Aydın iline ne verdiniz? Ekonomisini mi geliştirdiniz?

Aydınlı 1’e 10 mu kazandı?

Aydın’ın sanayisini, ekonomisini mi, organize sanayi bölgelerini mi geliştirdiniz, ne yaptınız?

Bu politikacıları anlamak çok zor, onlar akıllı Aydınlı aptal öyle mi?

Aydın’daki jeotermal yataklardan çıkan gazlar, tuzlar, asitler ve kükürt Menderes ovasını bitiriyor.

Denizli’de oluşan sanayi atıkları, Büyük Menderes’e verildiği için Büyük menderes hızla kirleniyor.

Sn. Zeybekçi, bunlardan hiç söz etmemişsiniz.

Siz Ekonomi Bakanlığı yapmış kişisiniz. Bakanlığınızda Aydın iline bir çivi çaktınız mı?

Gelmişsiniz Aydın iline, hamasi nutuklar atmışsınız, iyi yapmışsınız.

Milletvekili olduğunuz Denizli’nin sanayi atıkları ve pislikleri, Büyük Menderes’e boca ediliyor, bizim ovamız pisleniyor.

Sizin Ekonomi Bakanlığı yaptığınız dönemde açılan jeotermal yatakları Aydın ilini bitiriyor. Bunlarla ilgili hiçbir cevabınız yok.

Aydın havalimanı için sözünüz yok.

Aydınlıyı tehdit ediyorsunuz!

Diyorsunuz ki, 2019 seçimlerinde bize rey vermez iseniz, size hiçbir şey yok. Verir iseniz Sn. Özlem Hanımı devirirseniz, size şunları yaparız, bunları yaparız.

Ben Denizli’de 6-7 tane daldı battı yaptım bu kadar uzun sürmedi demişsiniz. Çevre yolunu 12 sene de bitiremediniz. Özlem Çerçioğlu’nun battı çıktısına laf edeceğinize siz Aydın çevreyolunu bitirin!

Bu vaatler kuyruğuna Sn. Veysel Eroğlu da takılmış. O da aynı fikirde 2019 seçimlerinde Aydın Büyükşehir’i Ak Parti alırsa ve Aydınlılar bize rey verirse sizlere vaatlerimiz gerçekleştirmek için söz veriyoruz.

Hadi canım sende!

Aydın meydanında “Tavas zeybeği” oynayacakmış!

Valla ben de davul çalarım.

Şimdi soruyorum;

Sn. Özlem Çerçioğlu son seçimlerde %43 üzerinde, Ak Parti %29 civarında rey almışken bu iş nasıl olacak acep?

 

*

Sn. Milletvekili Abdurrahman Öz,

 

Öbür taraftan büyük politikacı, Ak Parti’nin Medarı iftiharı Sn. Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydınpost tarafından, “Günün kaybedeni” ilan edildi. Okuduğum kadarıyla,

 

Sn. Özlem Çerçioğlu’nun “Atatürk’ün Aydın iline gelişinde yapılan törenlerde ayak ayaküstüne atması sebebiyle haysiyet divanına verilmesi hususunda CHP’ye sallama yapıp Sn. Özlem Çerçioğlu’nu aklınca yıpratmaya çalışıyor…

Helal olsun www.aydinpost.com’a. Sn. Özlem Çerçioğlu’na en büyük muhalefeti yapmasına rağmen, bizim mahallede de birtakım değişiklik var.

Sözünüzü haber yapmış Aydınpost. Cevabınız var mı beyefendi?

    

Vay beeeee!

Ne politika ama.

 

Sayın Milletvekilim, siz değil misiniz Aydınlı bürokratları kıyan onları sürüm sürüm süründüren?

 

Siz bu davranışlarınız ile Sn. Özlem Çerçioğlu’nun bacak bacak üstüne atmasını konu edeceğinize, parti içindeki Atatürk hakkında neler söylendiğini niye gündeme getirmiyorsunuz?

 

Beyefendi ne oldu Aydın havalimanı konusu?

Ne siz, ne de Sn. Nihat Zeybekçi konuyla ilgili bir şey söylemiyorsunuz?

Hani müjdeli haberiniz, Sn. Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken ile bu işi bir çırpıda hal ediyordunuz. Bu işler atıp tutmak ile olmuyor Sn. Abdurrahman Öz ve de Sn. Hakan Ülken.

 

Aydınlı 2004 seçimlerinde Ak Parti’ye şans verdi ve Belediye Başkanı İlhami Ortekin ile Ak Parti yerelde iktidar oldu. Ama Ak Parti ile İlhami Ortekin çekişmesinden Ak Parti Belediye Başkanlığını kaybetti.

Sn. Abdurrahman Öz ve Ak Parti politikacıları şunu bilin Aydınlı “VEFALI”dır, asla şantaja gelmez.

Ak Parti yapacaklarını şimdiden yapsın, Aydınlı kadir bilir, vefalıdır. Tıpkı Sn. Mustafa Savaş’ı milletvekili yaptığı gibi.

 

Eğer siz 2’nci sırada olmayıp 3’üncü sırada olsaydınız, siz milletvekili olamazdınız. Çünkü Aydınlı sizin samimiyetinizden şüphe ediyor.

 

Nerden biliyorsun dersen, girdiğin Haziran seçimlerinde senin üstün başarınla ancak 2 milletvekili çıkardınız.

Çünkü,  Ak Parti Sn. Mehmet Erdem’i diskalifiye etmişti. Acaba sizin bunda parmağınız var mıydı? Bilmiyorum ama…

 

Yapılan hizmete Aydınlı reyini mutlaka verir, şimdiden iddia ediyorum. Sizin kafanızla Ak Parti giderse son seçimlerde,

Sn Özlem Çerçioğlu 2014’de 280 bin rey aldı, 2019 seçimlerinde 380 bin rey alır.

Siz Sn. Özlem Çerçioğlu ile uğraşacağınıza Aydın iline 2019 seçimlerinden sonra vaat ettiklerinizi şimdiden gerçekleştirin.

  • Ayrıca AK Parti Milletvekili Sn. Mehmet Erdem’i kutluyorum. Geçen yazımda Aydın’da yapılacak toptancı hali İçin “TARIM BAKANLIĞI’NDAN VE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN ALINACAK AYDIN TOPTANCI HALİ YAZISINI” 2019 seçimlerinde Aydınlı rey verirse yaparım demedi.
  •  15 gün içinde hal ederim dedi. Bu davranışları yüzünden Aydınlı ön yargısız Ak Parti iktidarına 2 milletvekili yerine, 3 milletvekili verdi. O da Sn. Mehmet Erdem’e güvendiği Sn. Mustafa Savaş’a vefa gösterdi. Siz üçüncü sırada olsaydınız bu olmazdı beyefendi.

Ama siz Aydınlıya hizmetlerinizi 2019 seçimlerine bırakırsanız, Sn. Özlem Çerçioğlu önceki seçimlerde 280 bin rey aldı. 2019 seçimlerinde 380 bin rey alır bunu bilin.

Gelin Sn. Özlem Çerçioğlu ile uğraşacağınıza birlik olun “Aydın Kazansın.” Zorunuz nedir beyler, biz de Aydın medyası olarak yardımcı olalım.

Başka illerin milletvekilleri muhalefeti iktidarı birlikte çalışıp illerini ileriye götürüyorlar.

Siz ne yapıyorsunuz, özellikle Sn. Abdurrahman Öz varsa Aydın ili kalkınması için programını söyle de yazalım beyefendi.

 

Sana tavsiyem Sn. Özlem Çerçioğlu’na gidemiyorsan Sn. Hüseyin Aksu’ya git de Aydın kalkınması için bir şeyler öğren veya sus!

Sn. Özlem Çerçioğlu’nun Atatürkçülüğü ile de uğraşma.

Basına da malzeme verme!