Aydın Belediyesi Muzaffer İzgü Sahnesi’nde gerçekleştirilen seminere Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahsin Kocaman, veliler ve vatandaşlar katıldı.
Seminerden önce Aydın Belediyesi Çocuk Kültür Merkezleri’nde eğitim gören öğrenciler arasında yapılan okuma yarışmasında dereceye giren Ayşenur Pınar, Tuğba Ceylan, Tuğçe Küçük ve Erdem Fırat’a ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban tarafından verildi.
Seminere konuşmacı olarak katılan Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Dr. Nermin Koruklu mutlu bir aile için iletişimin önemi, aile bireyleri arasında doğru iletişim kurma adına katılımcılara önemli bilgiler verdi. Çocukların kendilerine ait bir dünyası olduğunu belirten Koruklu, gösterilecek sevginin iyi bir birey yetiştirmede en önemli etken olduğunu ifade etti.
Seminerin ardından Yardımcı Doçent Dr. Nermin Koruklu’ya, Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban, Aydın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahsin Kocaman tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.