Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler
 
Beşiktaş'ın sembolleşen futbolcularından Atiba Hutchinson, Kanada'da büyük ilgi topluyor. 36 yaşındaki futbolcunun halen Kanada Milli Takımı için büyük önem taşıdığı yazılırken, övgüler de beraberinde geliyor.
 
Tecrübeli orta saha için ülke basınına konuşan Kanada'nın yıldız isimlerinden Jonathan Osorio, "O harika bir futbolcu. Tartışmasız bizim tarihimizin en iyisi. Bana göre, gelmiş geçmiş en büyük futbolcumuz. Hem kulüp kariyeri hem de milli takımla yaptıklarıyla en iyisi.
 
Büyük bir tecrübe ve harika bir karakter" ifadelerini kullandı. Osorio, Atiba'nın örnek bir insan olduğunu da ekleyip, "Bana göre saygıyı fazlasıyla hak ediyor. Daha fazlasını hak ediyor. Özellikle Kanada'da bana göre en iyisi Atiba ve hepimize örnek oluyor, hepimiz çok beğeniyoruz" dedi.
 
Kanada Teknik Direktörü John Herdman'ın da, "Atiba takım için çok şey ifade ediyor. Atiba konuştuğunda herkes dinliyor. Takıma pozitiflik katıyor. Takımı soyunma odasında motive edebiliyor. Bütün oyuncuları en çok etkileyen isim. Atiba bir kültür Genç oyuncular için bir kültür yaratıyor ve birlik kuruyor" diye konuştu.