Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Oppo Çin'de gerçekleştirdiği bir etkinlikte Android 12 tabanlı akıllı telefon arayüzü ColorOS 12'yi tanıttı. Böylelikle, güncellemeyi alacak Oppo ve OnePlus modelleri de belli oldu. Hangi modellerin ColorOS 12 güncellemesi alacağına yazımızın devamından göz hep birlikte atalım.

Bilindiği üzere teknoloji devi Google, 18 Mayıs'ta başlayan I/O 2021 geliştirici konferansının ilk gününde, birçok yeni özellikle tanıtmış, aynı zamanda Android 12 güncellemesini duyurmuştu. Android 12 tanıtımının ardından akıllı telefon üreticileri güncellemeyi destekleyecek olan modellerini tek tek açıklamaya başlamıştı.



Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Oppo, daha önce söz verdiği üzere Android 12 tabanlı akıllı telefonları için sunacak olduğu yeni arayüzü ColorOS 12’yi tanıttı. Oppo, ColorOS 12 güncellemesi ile birlikte, kullanıcıların akıllı telefonlarında seri, akıcı bir deneyim yaşayacaklarını belirterek, ColorOS 12’nin gelişmiş bir tasarıma, geliştirilmiş güvenlik sistemlerine ve gizlilik özelliklerine sahip olduğunu ifade etti. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan şimdi de ColorOS 12 güncellemesi alacak olan Oppo telefon modellerinin hangileri olduklarına göz atalım.