Siyah-beyazlılar ilk olarak teknik direktör sorununu çözecek, ardından kadrodaki operasyon için düğmeye basılacak. Adriano, Quaresma, Lens, Pektemek, Larin ve Roco gibi isimleri gönderecek olan yönetim, genç yetenekleri kadroya katacak.

Trabzonspor'a deplasmanda mağlup olarak ikincilik iddiasını tamamen kaybederken, üçüncülüğü de riske eden Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları için düğmeye basıldı. Başkan Fikret Orman liderliğinde önümüzdeki günlerde gerçekleşecek yönetim kurulu toplantısının ardından siyah-beyazlı kulüpte 2. FEDA dönemi başlayacak.

Şampiyonlar Ligi hayalini 2020-2021 sezonuna ertelemek zorunda kalan yönetim kurulu, küllerinden yeniden doğacak bir takım için kolları sıvadı. Medipol Başakşehir'in durumunu bekleyecek olan siyah-beyazlılar, teknik direktörlük konusunda ilk olarak Abdullah Avcı ile görüşecek. Bu görüşmenin olumsuz sonuçlanması durumunda Sergen Yalçın, Guti Hernandez ve Tayfun Korkut gibi isimlerle temas kurmayı planlayan yönetim son olarak Mircea Lucescu ile masaya oturacak.

Yeni sezon planı