Infinite Ne Zaman Gösterime Girecek, filmin oyuncuları kimlerdir ve filmin konusu hakkında tüm merak ettikleriniz için yazımıza göz gezdirebilirsiniz.

Infinite Ne Zaman Gösterime Girecek?

9 Eylül 2021 yılında gösterime girecek olan ve büyük bir hayran kitlesi tarafından merakla beklenen Infinite filmi izle zengin oyuncu kadrosu ile sevenleri ile buluşacak.

Infinite Filmi Konusu Nedir?

Infinite filmi genel olarak bakıldığında aksiyon filmi olarak değerlendirilebilir. Genel olarak film kısır bir döngünün hikayesini anlatıyor. Filmin başrol oyuncusu Evan isimli bir adamdır. Evan sürekli olarak oldukça gerçekçi rüyalar görmektedir. Kendisini artık hasta sanan Evan aslında fark etmeden yeni bir keşif yapmıştır.

Cognomina isimli gizli bir örgütün olduğunu öğrenen Evan aslında onları tehdit edici bir güce sahip olduğunun da farkında değildir.

Bu örgüt dünya genelinde olan ve oldukça güçlü ve gizli bir örgüttür. Örgüt ise sürekli olarak ve yıllar boyunca reenkarne olarak dünyaya gelen kadınlardan ve erkeklerden oluşmaktadır.

Örgütü oluşturan üyelerin görevi ise reenkarne yolu ile zamanın değişimleri konusunda çalışmaktır. Ancak farkında olmadıkları bir düşman ile karşı karşıya kalmaktadırlar. Evan onlar için büyük bir düşmandır. Dünyanın kaderini değiştirecek olan Evan aslında sayılamayacak kadar fazla hayat yaşamaktadır. Ancak henüz bunların sadece rüya olduklarını düşünür.

Şizofrenik bir hale gelen Evan ve tüm yaşadıklarını anlatan film Infinite filmi filmizletv farkı ile sizlerle olacak.

Infinite Filmi Oyuncuları Hakkında

Mark Wahlberg

Ünlü oyuncu filmin başrolü olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça başarılı bir sinema filmi kariyerine sahip olan ünlü oyuncu 5 Haziran 1971 yılında dünyaya gelmiştir.

Mark Wahlberg daha önce iki kez Oscar ödüllerinde aday olarak gösterilmiştir. Aday olarak gösterildiği filmler ise Köstebek ve Dövüşçü filmleridir.

Dylan O’Brien

26 Ağustos 1991 Amerikalı doğumlu olan ünlü oyuncu, oyunculuk dışında müzisyenlik ve yönetmenlik de yapmaktadır.

Oyuncunun rol aldığı ilk film olan High Road filminden sonra The First Time filmi ile adını duyurmayı başarmıştır.

Ünlü oyuncunun oyunculuğunu tüm dünya genelinde tanıtması ile 2011 yılında rol aldığı Teen Wolf dizisnde canlandırdığı Stiles karakteri ile olmuştur.

Sophie Cookson

2013 yılında Oxford Üniversitesinde Drama eğitimi alan ünlü oyuncu 2017 yılında yayınlanan Kingsman: The Golden Circle filmi ile adını duyurmayı başarmıştır.

2013 yılından itibaren hem televizyon hem e sinema filmlerinde aktif olarak rol almıştır. Son olarak 2020 yapımı olan ve 2021 yılında vizyona girecek olan Infinite filminde başrol olarak rol almıştır.

Chiwetel Ejiofor

İngiliz asıllı olan ünlü oyuncu hem müzikal hem de komedi dalında en iyi erkek oyuncu ödülü için aday olarak gösterilmiştir.

Ayrıca en iyi erkek oyuncu dalında da Oscar ödül töreninde de aday olarak gösterilmiştir.

Ayrıca 2007 yılında sinema sanatları ve bilimleri akademisinden akademiye katılması için davet almıştır.

Filmin en gözde en çok merak edilen oyuncularından biri olarak ön plana çıkmaktadır.

1996 yılından itibaren hem dizi hem de şovlar dışında pek çok sinema filminde rol almıştır. Gerek drama, gerekse komedi dalında pek çok farklı rol üstelenen ünlü oyuncunun performansını Infinite filmi içerisinde de oldukça merak edilmektedir.