F.Bahçe Kaptanı Alex, son haftalardaki çıkışlarını sürdüreceklerini belirterek, “Geçen yıllarda olduğu gibi mutlu sona ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

F.Bahçe Kaptanı Alex, 3 büyük takımın sezon başından bu yana çok puan kaybetmesini, ligin kalitesinin artmasına bağladı. Ligin gelecekteki durumuyla ilgili öngörüsünü de açıklayan Alex, “Kış şartlarının oluşmasıyla birlikte lig daha da kızışacak. Bize yakışmayan bir şekilde başladık, ama son dönemde bir çıkış yaşıyoruz. Bu eğrinin aşağı doğru gideceğini sanmıyorum. Bundan sonraki dönemde zorluklar artacak. Çıkışımızı sürdürüp, geçen yıllarda olduğu gibi mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Brezilyalı futbolcu, taraftarlara da kendilerine zor günlerinde verdikleri destek için teşekkür ederek, “Bir takımın, taraftarına ve desteğe en fazla ihtiyaç duyduğu dönemler, sıkıntıda olduğu dönemlerdir. Bize inanmaya devam etsinler. Onlara yaşatabileceğimiz mutlulukları tahmin edebiliyorlardır. Zor günlerde bize verdikleri destek için teşekkür ediyorum, bu desteklerini sürdürmelerini istiyorum” diye konuştu. Alex, Deivid'in de yeniden takıma dönmesinin kendilerini sevindirdiğini sözlerine ekledi.