Kuşadası Belediyesi"nin tanıtım atağı Londra"da da başarılı şekilde devam etti. Göreve geldiği andan itibaren Kuşadası"nın tanıtımına büyük önem veren ve geçen yıl Kuşadası"nın yurt içi ve yurt dışında etkin şekilde tanıtılması için büyük çaba harcayan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün"ün başlattığı tanıtım atağı bu yıl Londra"dan start aldı. Geçtiğimiz yıl başarıyla sonuçlanan yurt dışındaki tanıtım atağının bu yılki ilk durağı İngiltere"nin başkenti Londra"da başlayan World Travel Market(WTM) Londra Turizm Fuarı oldu. Londra"da 4 gün süren fuarda Kuşadası Belediyesi tarafından Kuşadası"nın etkin şekilde tanıtımı yapıldı
Avrupa"nın en ilgi çeken turizm fuarlarından biri olan İngiltere"nin Başkeni Londra"daki WTM turizm fuanı 4 gün sürdü. Kuşadası Belediyesi Meclis ve Üyesi Turizm Komisyonu Başkanı Murat Saraç ve Kuşadası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erdoğan Uyan tarafından temsil edilen Kuşadası Belediyesi"nin standını ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı ziyaret etti. Bu arada, Kuşadası Belediyesi"nin tanıtım çalışmalarına Belediye Meclis üyeleri Tacettin Özden ve Naile Göçen Çukurova, Peninsula Turizmin sahibi Tevfik Bağcı, Diana Turizm"in sahibi Hasan Tonbul, Korumar Otel sahibi İsmail Koru, Aydın Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Tusan Oteli sahibi Emre Hurda, Aqua Fantasy Müdürü Aşkın Altıparmak, Sürmeli Otel Genel Müdürü Sadun Alp ve Ephesia Otel sahibi Rıza Esen, Grand Belish Otel Müdürü Gökhan Angon ile çok sayıda otel ve seyehat acentesi sahibi katıldı. Kuşadası"nın Londra"daki tanıtım çalışmaları sırasında ayrıca Yunanistan Kültür ve Turizm Bakanı Vekili Georgios Nikitiadis de Kuşadası standını ziyaret etti. Yunanlı Bakan, ziyaret sırasında Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi ve Turizm Komisyonu Başkanı Murat Saraç ve Kuşadası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erdoğan Uyan ile görüştü ve Kuşadası"nın tanıtım çalışmalarına başarılar diledi.
BELEDİYE BAŞKANI ALTUNGÜN, KUŞADASI DÜNYANIN HER YERİNDE TANITILACAK
Bu arada, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Londra"da Kuşadası Belediyesi ekibi tarafından yapılan tanıtım çalışmalarını değerlendirdi. Kış dönemi tanıtım çalışmalarının Londra Fuarı ile start aldığına dikkati çeken Belediye Başkanı M. Esat Altungün, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda fuarlardaki tanıtım çalışmalarımız devam ediyor. Fuarların ilk durağı olan Londra"da Kuşadası"nın tanıtımını etkin şekilde yaptık. Kuşadası Belediyesi"nin tanıtım atağı daha sonra başta Berlin, Utrecht, Moskova, Bükreş, Selanik, Minsk ve Sofya olmak üzere diğer yurtdışı fuarlar ile İzmir ve İstanbul"daki yurt içi fuarlarda da devam edecek. Kuşadası"nın turizmden hak ettiği payı alabilmesi için çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz” dedi.