Fenerbahçe'de Diego Lugano belirsizliği yaşanıyor.

Dünya Kupası'ndan sakat dönen ve arka adalesinde yırtık olan Uruguaylı oyuncu, Fenerbahçe'nin, Young Boys ile oynadığı 2 maçta da forma giymedi. Sonrasında da 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Uruguay Milli Takımından arkadaşı olan Suarez, Dünya Kupası'ndan sonra Ajax ile iki Avrupa Ligi maçına çıktı, hatta gol bile attı. Fenerbahçe'nin Uruguaylısı ise tatildeydi.

Arka adalesinde yırtık olan (!) ve 1 ay sahalardan uzak olacak Diego Lugano, Urugauy Milli Takımının 11 Ağustos'ta Portekiz"de Angola Milli Takımı ile oynayacağı maça gidecek!

Hem adalesinden yırtık var (!), hem Dünya Kupası"ndan geç döndü (!) hem Fenerbahçe ile maçlara çıkmadı (!) hem de milli maça gidiyor (!).

Buna karşılık Diego Forlan ve Suarez ise hazırlık maçına gitmeyecekler.

Fenerbahçe'nin Uruguaylı oyuncusunun İtalyan Kulübü Roma ile anlaştığı, bu nedenle de sarı-lacivertli takımda oynamak istemediği iddiaları gündemde. İtalyan basınında bu haber günlerdir yazılıp çiziliyor.

Akşam Gazetesi yazarı Alaattin Metin'e göre Uruguaylı yıldız sakatlığını bahane ederek bilerek oynamadı... Nedeni ise Fenerbahçe'nin maçında oynasaydı, o gideceği takımda Şampiyonlar Ligi maçını oynayamayacaktı. Anlaşmak üzere olduğu kulübe gitmek için de oynamadı...

Oyuncu, Fenerbahçe ile sözleşme imzalarken anlaşmaya "İtalya'da bir kulüp isterse 2.5 milyon Euro"yu verip bonservisimi alırım" maddesini koydurmuştu.

Şampiyonlar Ligi'ne de veda eden Fenerbahçe'de önümüzdeki günlerde neler olacağı merak konusu..